V. Čmilytė-Nielsen paneigė gandus apie į užsienį išvežtą šeimą

Sekmadienį Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen pranešė, kad visa jos šeima yra Lietuvoje. Taip ji paneigė viešojoje erdvėje paskleistus gandus. 

Viktorija Čmilytė-Nielsen <br>T.Bauro nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen <br>T.Bauro nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen <br>T.Bauro nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen <br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 27, 2022, 1:37 PM

„Mano šeima, mano vaikai – Lietuvoje. Visi, kas platinate kitokią informaciją – meluojate. Matau, kad tuo užsiima tiek troliai, tiek ir realūs žmonės. Vienas iš jų – darbietis iš Tauragės.

Visus, kuriuos galiu identifikuoti, perduosiu policijai, nes informacija apie neva „šarvuotais automobiliais išvežtus vaikus iš Šiaulių ir Lietuvos“ yra visiški kliedesiai ir labai bjaurus šmeižtas. Mano mažieji lanko mokyklą ir darželį, vyresnieji – kitas mokslo įstaigas. Šiauliuose ir Vilniuje“, – savo feisbuko paskyroje rašė V.Čmilytė-Nielsen.

Seimo pirmininkė taip pat pridūrė, kad tokios informacijos skleisti negalima, nes viskam yra ribos.

„Kolegos iš Darbo partijos – jūsų žmonės užsiima dezinformacija karo metu. Tikrai liksite tyliai nuošalyje? Jeigu jums įdomu, perduosiu info.

Gerbiu šią išskirtinę valandą susivienijusius žmones. Tačiau negaliu gerbti informacinio karo „kovotojų“, dirbančių ar pasitarnaujančių priešiškai valstybei. Galiu nepatikti kaip politikė, bet skleisti tokį įžūlų melą apie mano šeimą ir mano vaikus negalima. Viskam yra ribos“, – teigė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.