A. Bilotaitė: Lietuvoje yra užtektinai slėptuvių

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė tikina, kad Lietuvoje šiuo metu yra pakankamas slėptuvių, galinčių apsaugoti gyventojus karo atveju, skaičius. Antradienį Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje ministrė tikino, kad šalis skiria pakankamą dėmesį civilinei saugai, tačiau kiek šiuo metu yra tinkamų slėptuvių Lietuvoje, A. Bilotaitė neatsakė.

Agnė Bilotaitė<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Agnė Bilotaitė<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-01 14:58

„Mes tikrai skiriame daug dėmesio civilinei saugai. Peržiūrime ir vertiname visus galimus scenarijus. Šiuo metu, aš manau, labai svarbi žinia, kad turime būti rimtyje, nekelti panikos. Galiu pasakyti, kad šiuo metu skaičius yra tinkamas“, – sakė A. Bilotaitė.

Klausimus dėl krašto gynybos ir gyventojų saugumo užtikrinimo pastaruoju metu pakurstė Rusijos karinė agresija Ukrainoje. Praėjusios savaitės ketvirtadienį Rusija pradėjo agresyvų ir tarptautinės bendruomenės pasmerktą karinį įsiveržimą į Ukrainą.

Vakarų bendruomenė, į tai reaguodama, Rusijai paskelbė labai griežtas sankcijas ir ekonominę bei karinę paramą Ukrainai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.