Į Baltarusiją apgręžti 7 neteisėti migrantai

Šeštadienį pasieniečiai neleido į Lietuvą iš Baltarusijos patekti 7 neteisėtiems migrantams. Tą pačią parą Latvijos pasieniečiai apgręžė 3 iš Baltarusijos ėjusius tokius užsieniečius. Į Lenkiją penktadienį iš Baltarusijos neteisėtai bandė patekti 6 atėjūnai.

Šeštadienį pasieniečiai neleido į Lietuvą iš Baltarusijos patekti 7 neteisėtiems migrantams.<br>M.Patašiaus nuotr.
Šeštadienį pasieniečiai neleido į Lietuvą iš Baltarusijos patekti 7 neteisėtiems migrantams.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 22, 2022, 9:04 AM

Penktadienį VSAT apgręžė 22 į Lietuvą iš Baltarusijos besibrovusius migrantus, ketvirtadienį – 13. Trečiadienį Lietuvos pasieniečiai tokių atvejų nefiksavo, o pirmadienį ir antradienį neįleista po 14 asmenų.

Profesionaliai migrantų krizės metu veikiantys bei visuomenės pasitikėjimą dėl to pelnę pasieniečiai iš viso šiemet neįsileido 1691 iš Baltarusijos į Lietuvą bandžiusio patekti perėjūno. Susiruošusiųjų šiemet iš Baltarusijos draudžiamose vietose kirsti sieną į Latviją yra 2630.

Neįleistųjų į Lenkiją yra 4924 (be šeštadienio duomenų). Pernai nuo rugpjūčio 3 d., kai VSAT įgijo teisę apgręžti neteisėtus migrantus, jų į Lietuvą iš Baltarusijos nepateko 8106.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.