Valstiečiai džiaugiasi G. Nausėdos metiniu pranešimu: teigia, kad valdantiesiems kalba turėtų nepatiki

Valstiečiams paliko įspūdį prezidento Gitano Nausėdos ketvirtadienį perskaitytas metinis pranešimas. Kaip tvirtina Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos Seime seniūnė Aušrinė Norkienė, prezidento išsakytos pastabos sutampa su nuostatomis, kurių laikosi opozicijoje veikianti partija.

A.Norkienė (dešinėje).<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Norkienė (dešinėje).<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 16, 2022, 11:09 AM

„Prezidento kalbą vertiname kaip atvirą, nesuvaidintą situacijos valstybėje ir būtinų darbų konstatavimą. Ši kalba rodo, kad prezidentas girdi ir mato Lietuvos žmones bei jų problemas. Mūsų matymas sutampa“, – vertindama metinį pranešimą teigė A. Norkienė.

„Vertinant aplinkybes, kad valdantieji nepripažįsta kritikos ir nemato savo klaidų, daro spaudimą visiems, kurie apie tai kalba, jiems prezidento kalba nepatiks. Prezidentas įvardija valdžios problemas ir klaidas, neteisingai valdytą pandemiją, atkreipia dėmesį į dažnai girdėtus ir girdimus reikalavimus „netrukdyti dirbti“, kas, deja, tapo priedanga valdžios neveiklumui. Kaip prezidentas sako – dreifavimui be aiškaus plano“, – G. Nausėdos perskaitytą pranešimą interpretavo politikė.

Prezidentas G. Nausėda ketvirtadienį perskaitė trečiąjį savo metinį pranešimą

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.