I. Šimonytė apie pokyčius komandoje: jokios dramos

Premjerė Ingrida Šimonytė teigia, kad pokyčių jos komandoje nereikėtų dramatizuoti. Ministrė pirmininkė akcentuoja, kad natūralu, jog kartais žmonės geriau save gali realizuoti kitoje pozicijoje.

Ingrida Šimonytė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 23, 2022, 9:08 AM

„Tie pokyčiai yra susiję su tuo, kad mes visi esame viena komanda. Ir jeigu kartais atsitinka taip, kad žmonės geriau save realizuoja kitoje pozicijoje, tai ne pirmas kartas. Kęstutis Lančinskas buvo prisijungęs prie Vidaus reikalų ministerijos beveik metams laiko, dabar vėl grįžo atgal į ministro pirmininko patarėjų komandą. Tai aš čia tame nematyčiau jokios intrigos, jokios dramos ir nieko nenatūralaus“, – LRT radijui antradienį teigė I. Šimonytė.

Praėjusią savaitę pranešta, jog nuo rudens prie užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio politinės komandos kaip viceministras jungiasi šiuo metu premjerės I. Šimonytės patarėjo pareigas einantis Jonas Survila. Taip pat iš darbo Vyriausybėje traukiasi patarėja ryšių su visuomene klausimais Rasa Jakilaitienė.

Darbą Vyriausybėje baigia ir rugsėjo mėnesį pradėsiančios veikti Lietuvos Respublikos prekybos atstovybės Taipėjuje vadovu paskirtas premjerės patarėjas Paulius Lukauskas.

Ministrė pirmininkė tikina, kad vos tik bus aišku, kas bus naujieji jos komandos nariai, apie tai bus viešai informuota.

„Kai bus aišku, tuomet tai bus pranešta viešai. Bet vėlgi aš pasakyčiau, kad tiek Jonas Survila, kuris keičia tiesiog poziciją, bet Vyriausybės komandoje, tiek ir Paulius Lukauskas, kuris keičia tiesiog savo poziciją, bet dirbs labai svarbų darbą pagal Vyriausybės programą, tiesiog tai yra tokia natūrali seka, kaip ir kai žmonės keičia poziciją dėl asmeninių aplinkybių“, – sakė premjerė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.