Nuotolinio darbo nesėkmės toliau lydi parlamentarus: šįkart į nepatogią situaciją pakliuvo socialdemokratė R. Budbergytė

Nuotolinis darbas kai kuriems Seimo nariams vis dar sukelia iššūkių – šį kartą į kuriozinę situaciją pateko socialdemokratė Rasa Budbergytė, kuri nuotolinės diskusijos metu neišsijungusi mikrofono necenzūriniais žodžiais kreipėsi į savo sutuoktinį.

 Rasa Budbergytė<br> lrytas.lt montažas.
 Rasa Budbergytė<br> lrytas.lt montažas.
 Rasa Budbergytė<br> Lrytas.lt koliažas
 Rasa Budbergytė<br> Lrytas.lt koliažas
Rasa Budbergytė<br>T.Bauro nuotr.
Rasa Budbergytė<br>T.Bauro nuotr.
Rasa Budbergytė.<br>M. Morkevičiaus (ELTA) nuotr.
Rasa Budbergytė.<br>M. Morkevičiaus (ELTA) nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Aug 26, 2022, 1:15 PM, atnaujinta Aug 26, 2022, 1:27 PM

Penktadienį vykusioje nuotolinėje diskusijoje „Elektros rinkos liberalizavimo fiasko: bejėgė valstybė ar nepajėgi valdžia?“ dalyvavo ir Seimo socialdemokratė Rasa Budbergytė.

Tiesa, parlamentarė temos pristatymo metu nebuvo išsijungusi savo mikrofono, o jos pokalbį su vyru išgirdo ir kiti diskusijos dalyviai.

„Ateik, pasirodyk ekrane. Durnas tu, bl**“, – išsprūdo Seimo narei.

Ši replika buvo palydėta nedrąsiomis šypsenomis.

Pati R.Budbergytė lrytas.lt sakė, kad jos vyras tiesiog norėjo pataisyti jos kompiuterio ekraną, o savo žodžių ji teigė besigailinti.

„Tiesiog vyras atėjo, norėjo pareguliuoti man ekraną, ir viskas. Negražiai pasakiau, bet aš pasakiau savo vyrui, ne diskusijos dalyviams. Mes kiekvienas galime tą netyčia pasakyti, labai negražiai pasielgiau“, – komentavo politikė.

Tai – ne pirmas kartas, kai Seimo nariai nuotolinių posėdžių ar diskusijų metu patenka į kuriozines situacijas. Rudenį raudonuoti teko konservatoriui Bronislavui Mateliui. Vieno iš komitetų posėdžio vaizdo įraše matyti, kaip politikas pakyla nuo kėdės kalbėtis telefonu ir pasirodo esąs be kelnių.

Dar seniau šalia Seimo nario Petro Gražulio per nuotoliniu būdu vykusį Kultūros komiteto posėdį pasirodė pusnuogis vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.