Teisėjų padėjėjų asociacijai vadovaus Kauno apylinkės teismo teisėjo vyresnioji padėjėja

Neeilinio visuotinio narių susirinko metu buvo išrinkta naujos sudėties Teisėjų padėjėjų asociacijos Valdyba, o jos bei asociacijos pirmininke tapo Kauno apylinkės teismo teisėjo vyresnioji padėjėja Indrė Cvilikaitė.

 Teisėjų padėjėjų asociacijos vadove išrinkta I.Cvilikaitė, dirbanti Kauno apylinkės teisme. <br> Lrytas.lt koliažas
 Teisėjų padėjėjų asociacijos vadove išrinkta I.Cvilikaitė, dirbanti Kauno apylinkės teisme. <br> Lrytas.lt koliažas
 Teisėjų padėjėjų asociacijos vadove išrinkta I.Cvilikaitė, dirbanti Kauno apylinkės teisme. <br> Kauno aplinkės teismo nuotr. 
 Teisėjų padėjėjų asociacijos vadove išrinkta I.Cvilikaitė, dirbanti Kauno apylinkės teisme. <br> Kauno aplinkės teismo nuotr. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 14, 2022, 3:05 PM

„Be abejonės išreikštas asociacijos narių ir naujosios Valdybos narių pasitikėjimas ne tik džiugina, bet ir įpareigoja tapti dar aktyvesne bendruomenės nare, ir stengtis, kad asociacijos narių lūkesčiai tiek dėl kvalifikacijos kėlimo, tiek dėl bendruomeniškumo, tiek dėl esamų problemų sprendimo būtų pateisinti“, teigė I. Cvilikaitė.

Teisėjų padėjėjų asociacijai šiuo metu priklauso 163 teisėjų padėjėjai iš įvairių Lietuvos teismų. Indrė Cvilikaitė pažymėjo, kad asociacijos tikslai nesikeičia – valdyba ir toliau aktyviai darbuosis prie teisėjų padėjėjų profesinio ir asmeninio tobulėjimo, teisinio švietimo iniciatyvų, ir tikisi, kad 2025 metais, Teisėjų padėjėjų asociacijai minint veiklos 20-metį, bus galima pasidžiaugti padidėjusiu šios profesijos patrauklumu ir dal labiau išaugusiu asociacijai priklausančių narių skaičiumi.

Naujai išrinkta Valdyba yra atvira dialogui tiek su teismais, tiek su kitomis valdžios institucijomis ir sieks ne tik atkreipti dėmesį į susikaupusias problemas teisėjų padėjėjų korpuse, bet ir konstruktyvių diskusijų pagalba jas išspręsti, todėl tam tikisi dar didesnio narių įsitraukimo ir ragina juos nebijoti pranešti apie vyraujančias problemas.

Kartu naujosios Valdybos nariais tapo Karolis Juškevičius (Lietuvos apeliacinis teismas), Jolita Knystautaitė (Vilniaus apygardos teismas), Simona Norušaitienė (Šiaulių apylinkės teismo Joniškio rūmai), Saulius Tamoševičius (Vilniaus miesto apylinkės teismas), Deimantė Traškevičiūtė (Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos rūmai), Artūras Skaparas (Panevėžio apygardos teismas).

Informaciją kaip tapti Teisėjų padėjėjų asociacijos nariu ir daugiau apie TPA veiklą galima rasti tinklapyje: Teisėjų padėjėjų asociacijos tinklapis (teisejupadejejai.lt) ir Facebook paskyroje: Teisėjų padėjėjų asociacija (facebook.com).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.