Iš Seimo tribūnos – V. Pranckiečio įniršis: kreipėsi į „juodąją šmeižikę“, reikalavo tapti baltąja

„Mano pareiškimas vadinsis „šmeižikė“, – ketvirtadienį iš Seimo tribūnos pareiškė Liberalų sąjūdžio frakcijos narys Viktoras Pranckietis, reaguodamas į pasirodžiusią informaciją, esą politikas antradienį, vakarinio Seimo posėdžio metu, buvo neblaivus.

Viktoras Pranckietis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Viktoras Pranckietis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 24, 2022, 2:53 PM, atnaujinta Nov 24, 2022, 3:13 PM

„Mano pareiškimas vadinsis „šmeižikė“. Negaliu patikėti žiniasklaidos užduodamu klausimu antradienį po Seimo posėdžio. Pasak žiniasklaidos atstovės, opozicijos atstovai teigia, kad „šiandien Pranckietis yra pernelyg aktyvus, nes, tikėtina, yra neblaivus, nes Seimo valgykloje jau parduodamas alkoholis“.

Ir turėjau aiškintis televizijos kameroms, ar aš blaivus, ar neblaivus. Nesiruošiu teisintis,nes nesu kaltas. Tegul teisinasi kalti.

Kadangi buvau šmeižiamas juodai, noriu kreiptis į juodąją šmeižikę – tapkite baltąja. Kaltinkite ir viešinkite savo juodosios fantazijos vaisius, kad nebūtų apjuodinama visa opozicija“, – iš Seimo tribūnos pareiškė V.Pranckietis.

Po šio pareiškimo Seimo nariai paragino V.Pranckietį atskleisti, apie kokią opozicijos politikę šis kalba, tačiau liberalas to nepadarė.

Naujienų portalo lrytas.lt žiniomis, šis V.Pranckiečio kreipimasis buvo skirtas Regionų frakcijos atstovei Agnei Širinskienei.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.