G. Landsbergis įvertino valdančiųjų darbą: jūra audringesnė nei buvome susiruošę plaukti, bet laivas nesudužo

Pastaruosius dvejus darbo metus įvertinęs konservatorių pirmininkas Gabrielius Landsbergis neslepia, kad įveikti pusę kadencijos buvo sunkiau nei tikėtasi.

Ingrida Šimonytė, Gabrielius Landsbergis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ingrida Šimonytė, Gabrielius Landsbergis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 13, 2022, 10:41 AM

Vis tik, jo teigimu, nors ir koalicijos partnerių pozicijos kai kuriais klausimais išsiskyrė, svarbiausia, pažymi jis, kad „laivas atplaukė nesudaužytas“.

„Audringesnė nei buvome susiruošę plaukti jūra. Bet turbūt stipriausias dalykas, kuris neišvengiamai yra pastebimas, kad, nepaisant visų blaškymų ir to, kad koalicija yra trapi ir tikrai yra sudėtinga, turint galvoje ir mūsų frakcijoje esančius ir jau žinomus nuomonių išsiskyrimus, ir mūsų koalicijos partnerių pozicijas, vis dėlto, tas koalicijos laivas atlaikė, atplaukė. Ir nesakyčiau, kad atplaukė sudaužytas, jis įrodė, kad burės yra stiprios, pats laivas pagamintas iš gerų medžiagų“, – žurnalistams Seime kalbėjo užsienio reikalų ministras.

ELTA primena, kad gruodžio 11 d. premjerės Ingridos Šimonytės vadovaujamas Ministrų Kabinetas pasiekė pusiaukelę – Vyriausybei liko vos du metai darbo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.