Pasak V. Čmilytės-Nielsen, M. Puidokas yra „naudingas įrankis“ Rusijos propagandai

Seimo pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen teigimu, Mišrios grupės parlamentaro Mindaugo Puidoko pasisakymai viešojoje erdvėje apie Trečiojo pasaulinio karo grėsmę ir Lietuvos planus pulti Rusiją yra propaganda. Anot jos, Seimo narys yra „naudingas įrankis“ Rusijos propagandai.

Mindaugas Puidokas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mindaugas Puidokas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Viktorija Čmilytė-Nielsen<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Mindaugas Puidokas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Mindaugas Puidokas<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 30, 2023, 1:51 PM

„Na, tai yra propaganda. Čia tik klausimas yra, ar Seimo narys yra naudingas įrankis, ar jis tai daro sąmoningai, tai čia tik toks klausimas“, – pirmadienį žurnalistams komentavo V. Čmilytė-Nielsen.

Pasak Seimo pirmininkės, M. Puidokas gana nuosekliai „traukia alternatyvius faktus“, nevengdamas jų pateikti ir Seimo posėdžiuose.

„Kartais galima būdavo šyptelėti, bet šiuo atveju, kai vyksta karas Ukrainoje, kai yra Rusijos agresija, kai žūsta kasdien žmonės, Seimo nariai turi suvokti savo atsakomybę ir tokia raiška yra nepriimtina“, – pabrėžė V. Čmilytė-Nielsen.

ELTA primena, kad praėjusią savaitę parlamentaras M. Puidokas savo „Facebook“ paskyroje pasidalino paties kuriama laida „,Pasaulis atvirai su Mindaugu Puidoku“, kurioje parodė Trečiojo pasaulinio karo planą žemėlapyje. Jame vaizduojama, kad Lietuva ir Lenkija kartu planuoja pulti Rusiją. Laidoje jis teigė, kad grėsmė, jog karas Ukrainoje peraugs į Trečiąjį pasaulinį, yra reali.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.