Vidaus reikalų ministerija svarsto galimybę pratęsti nepaprastąją padėtį pasienyje: artimiausiu metu pateiksime sprendimus

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė neatmeta galimybės pratęsti nepaprastąją padėtį pasienyje su Rusija ir Baltarusija.

Lietuvos ir Baltarusijos pasienis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Lietuvos ir Baltarusijos pasienis.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 10, 2023, 12:48 PM

Politikė nurodo, kad ministerija artimiausiu metu pateiks savo sprendimą.

„Šiuo metu derinamės ir svarstome, nes Vidaus reikalų ministerijai yra pavesta tokia atsakomybė, turime pateikti savo siūlymą. Svarstome, žinome, kad mūsų kolegos latviai pratęsė nepaprastąją padėtį, mes taip pat svarstome ir vertiname. Artimiausiu metu pateiksime savo sprendimus“, – po susitikimo su Latvijos vidaus reikalų ministru žurnalistams sakė A. Bilotaitė.

ELTA primena, kad Baltarusijos režimas ir toliau išnaudoja migrantus kaip hibridinės agresijos prieš Lietuvos Respublikos formą.

Baltarusijos pareigūnai gadina Lietuvos pasienyje su Baltarusija įrengtą fizinį barjerą, organizuoja neteisėtų migrantų privežimą prie valstybės sienos ir juos nukreipia į Lietuvos teritoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.