Delfi ir Lrytas.lt renkasi bendradarbiavimą su naujienų agentūra ELTA

Naujienų portalai Delfi ir lrytas.lt, siekdami operatyviausiai ir patikimiausiai informuoti savo skaitytojus apie įvykius Lietuvoje ir pasaulyje, renkasi bendradarbiavimą su daugiau nei šimto metų istoriją turinčia naujienų agentūra ELTA.

 Naujienų agentūra ELTA.
 Naujienų agentūra ELTA.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2023, 3:07 PM

„Kiekvienas, kuriam yra tekę dirbti bet kurioje žiniasklaidos priemonėje, žino, kaip kasdienį darbą palengvina bendradarbiavimas su profesionalia naujienų agentūra. Tai yra, ko gero, svarbiausias partneris užtikrinant, kad skaitytojai ar žiūrovai kiek įmanoma greičiau gautų svarbiausią patikimą informaciją, patikrintus faktus, kad neliktų nepastebėti visuomenei aktualūs politikų sprendimai, įvykiai Lietuvoje ar pasaulyje. Džiaugiamės turėdami galimybę bendradarbiauti su naujienų agentūra ELTA, turinčią ilgiausią Lietuvoje veiklos istoriją – jų įdirbis ir patirtis lemia, kad gauname pačias profesionaliausias rinkoje paslaugas“, – kalbėjo Delfi vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

„Įspūdingą istoriją turinti naujienų agentūra ELTA kelia sau labai ambicingus ir ilgalaikius tikslus. Tai yra labai gerai ir mums, prenumeruojantiems agentūros turinį, ir apskritai visai žiniasklaidai. Neįkainojama patirtis, žurnalistikos tradicijos ir kokybiškas patyrusių žurnalistų ir jų kuriamų tekstų augimas yra būtent tai, ko tikimės iš turinį kuriančio partnerio. Pastaruoju metu šį kokybinį šuolį jau ir pajutome“, – sakė portalo lrytas.lt vadovas Tautvydas Mikalajūnas.

ELTA vyr. redaktorius Vytautas Bruveris sako, kad tai yra ir įvertinimas, ir paskatinimas toliau judėti tuo keliu, kuriuo ir juda agentūra, tai yra, tapti pirmaujančia agentūra šalyje, niekuo nenusileidžiančia savo pagrindiniams konkurentams.

„Tai, kad pagrindiniai naujienų portalai kaip Delfi ir lrytas.lt renkasi tik ELTA yra kaip papildomas įrodymas, kad ji jau dabar atitinka aukštus reikalavimus, kokius tokios žiniasklaidos priemonės kelia naujienų agentūroms“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.