VSAT komunikacijai vadovaus L. Laurinaitytė-Grigienė

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) komunikacijos skyriaus vedėja nuo antradienio tapo buvusi Muitinės departamento atstovė spaudai Lina Laurinaitytė-Grigienė.

VSAT.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
VSAT.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 14, 2023, 12:40 PM

„Komunikacijos skyriaus vedėja paskirta nuo šiandien“, – antradienį Eltai teigė VSAT atstovas spaudai Giedrius Mišutis.

Jis patikino, kad su Lietuvos žiniasklaida ir toliau bendraus jis. L. Laurinaitytė-Grigienė, be bendravimo su žiniasklaida, bus atsakinga ir už vidinę komunikaciją.

„Niekas nesikeičia, iš esmės. (...) Dabar lietuviškai žiniasklaidai atsakymus, paklausimus, visokius reikalus, vizitus kuruoju aš, tai taip ir lieka“, – patikslino G. Mišutis.

„O Lina daugiau užsiims tomis funkcijomis, kurios skyriui deleguotos yra, tai čia vidinė komunikacija, visokie tarnybos reikalai, be tos žiniasklaidos dalies“, – sakė VSAT atstovas spaudai.

L. Laurinaitytė-Grigienė yra buvusi žurnalistė ir redaktorė, vaizdo komunikacijos įmonės „Filmuojam.lt“ įkūrėja ir prodiuserė. 2020–2021 m. dirbo vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės patarėja viešiesiems ryšiams. Nuo 2022-ųjų L. Laurinaitytė-Grigienė buvo Muitinės departamento atstovė spaudai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.