G. Nausėda sveikina su šv. Velykomis: dalinkimės meile, likime ištikimi gerumui ir jautriam žmogiškumui

Prezidentas Gitanas Nausėda ir ponia Diana Nausėdienė sveikina Lietuvos gyventojus su šv. Velykomis, dalijasi Prezidentūra.

Diana Nausėdienė ir Gitanas Nausėda.<br>V.Skaraičio nuotr.
Diana Nausėdienė ir Gitanas Nausėda.<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2023, 12:34 PM

„Ilgai lauktas džiugus Velykų rytas primena, kad šviesa jau nugalėjo tamsą, kad prisikeliančios gyvybės niekas nesustabdys.

Šiandien mes švenčiame tai, kuo tikime ir ką žinome, – tiesa visada nugali melą, laisvė nugali priespaudą, o žmonių kuriamoje istorijoje anksčiau ar vėliau išaušta gėrio pergalė“, – skelbiama Prezidentūros išplatintame prezidento velykiniame sveikinime.

G. Nausėda prideda norintis visiems palinkėti saugoti nuostabią lietuvių tautos savybę – aštrų nepakantumą pykčiui ir neteisybei.

„Švęskime visa kas suteikia mūsų gyvenimui daugiau taurumo ir vilties. Mielieji, tegul šventų Velykų džiaugsmas apima visus – didelius ir mažus, tegul mūsų šeimose skleidžiasi šventės nuotaika. Saugokime vieni kitus, dalinkimės meile, likime ištikimi gerumui ir jautriam žmogiškumui. Nes meilės jėgos neįveikia jokie priešai“, – velykiniame sveikinime sakė G. Nausėda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.