I. Šimonytė: Velykos primena, kad net tirščiausia tamsa baigiasi, didžiausias įšalas atsitraukia, jei išsaugome viltį ir kantriai žengiame į priekį

Premjerė Ingrida Šimonytė sveikina visus Lietuvos žmones šv. Velykų proga.

I.Šimonytė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
I.Šimonytė<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2023, 12:37 PM

„Jau kelis tūkstantmečius visų krikščionių švenčiamos Velykos kiekvienam iš mūsų vėl ir vėl primena, kad net ir tirščiausia tamsa baigiasi, didžiausias įšalas atsitraukia, jei tik išsaugome viltį ir kantriai žengiame į priekį“, – rašoma Vyriausybės komunikacijos departamento išplatintame premjerės sveikinime.

Pasak I. Šimonytės, kiekvienas turi savo rūpesčių debesį ir dažnai gali atrodyti, kad žolė kaimyno kieme žalesnė.

„Tačiau, tikiu, turėjome pakankamai progų įsitikinti, kad dalydamiesi stiprėjame, o jautrumas kito skausmui augina solidarumo ir bendrystės jėgą“, – šv. Velykų sekmadienį sako I. Šimonytė.

„Šv. Velykų šviesos reikia kiekvienam iš mūsų, kad pamatytume pasaulio grožį, kad į kitus žmones galėtume žvelgti kaip į gyvenimo dovaną. Nuoširdžiai sveikinu jus Šventų Velykų proga ir linkiu drąsos būti kūrybos, šviesos, o ne neigimo ir tamsos pusėje. Tebūnie jaukus Prisikėlimo šventimas. Tebūnie gausu šviesos ir vilties“, – rašoma premjerės sveikinime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.