I. Šimonytė apie A. Adamkienę: „Pagarba kitam, geranoriškumas, atida silpniausiems yra tai, kuo ji pelnė žmonių meilę“

Ministrė Pirmininkė Ingrida Šimonytė reiškia užuojautą dėl Almos Adamkienės mirties.

I. Šimonytė apie A. Adamkienę: „Pagarba kitam, geranoriškumas, atida silpniausiems yra tai, kuo ji pelnė žmonių meilę“.<br> Lrytas.lt montažas.
I. Šimonytė apie A. Adamkienę: „Pagarba kitam, geranoriškumas, atida silpniausiems yra tai, kuo ji pelnė žmonių meilę“.<br> Lrytas.lt montažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 21, 2023, 9:52 AM

„Greta šiandien jaučiamo skaudžios netekties liūdesio, su mumis yra ir visados liks šviesus Almos Adamkienės atminimas. Pagarba kitam, geranoriškumas, atida silpniausiems yra tai, kuo ji pelnė daugybės žmonių susižavėjimą ir meilę.

Būdama pirmąja valstybės ponia, A. Adamkienė suteikė šioms neformalioms pareigoms žmogiško jautrumo matmenį, stengėsi atkreipti dėmesį į tai, kas ne visų ir ne visuomet buvo pastebima, tačiau kur buvo žmonės, kuriems šio dėmesio ir ištiestos pagalbos rankos ypatingai reikėjo.

Reiškiu nuoširdžią užuojautą dėl netekties Prezidentui Valdui Adamkui ir visiems Almos Adamkienės artimiesiems“, – sako premjerė I. Šimonytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.