Pajutę nežmonišką smarvę iš kaimynų buto iškvietė specialiąsias tarnybas: išlaužus duris – mįslė

Vėlų sekmadienio vakarą į J. Basanavičiaus gatvės 75-ąjį daugiabutį namą skubėjo visos specialiųjų tarnybų pajėgos, mat buvo pranešta apie savaitę laiko dingusią kaimynę bei iš jos buto sklindančią baisią smarvę. Gyventojai manė, kad įvyko blogiausia.

Vėlų sekmadienio vakarą į J. Basanavičiaus gatvės 75-ąjį daugiabutį namą skubėjo visos specialiųjų tarnybų pajėgos, mat buvo pranešta apie savaitę laiko dingusią kaimynę bei iš jos buto sklindančią baisią smarvę.<br> D. Kuprijanovo (rinkosaikstė.lt) nuotr.
Vėlų sekmadienio vakarą į J. Basanavičiaus gatvės 75-ąjį daugiabutį namą skubėjo visos specialiųjų tarnybų pajėgos, mat buvo pranešta apie savaitę laiko dingusią kaimynę bei iš jos buto sklindančią baisią smarvę.<br> D. Kuprijanovo (rinkosaikstė.lt) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Dimitrijus Kuprijanovas

May 22, 2023, 10:02 PM

Pranešė kaimynai

Bendrasis pagalbos centras 21 val. 17 min sulaukė gyventojų skambučio. Informuota, kad Kėdainių miesto J. Basanavičiaus gatvės 75-ajame daugiabučiame name, ketvirtame aukšte, jaučiamas labai nemalonus kvapas.

Gyventojai taip pat teigė, kad savaitę laiko nebemato keistu gyvenimu būdu pasižyminčios kaimynės. Žmonės net jos sodo kaimynams skambino ir šie nieko nežinojo, tad įtarę blogiausia, nusprendė kreiptis pagalbos.

Visos pajėgos

Į įvykio vietą pasiųsta Kėdainių priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba, greitosios medicinos pagalbos medikai ir policijos pareigūnai.

Atvykus visoms tarnyboms atlikta žvalgyba.

Gelbėtojai pabeldė į ketvirtajame pastato aukšte esančio buto duris, tačiau jų niekas neatidarė. Tuomet ugniagesiai laužtuvu ir kitomis specialiomis priemonėmis atidarė medines buto duris, policijos pareigūnai ir medikai pateko į vidų. Tačiau visų nuostabai butas buvo tuščias.

Kur dingo buto savininkė – neaišku.

Keisto būdo

„Rinkos aikštė“ neseniai rašė, kad viename Kėdainių miesto penkiaaukščiame name gyvenanti moteris yra puikiai žinoma policijos pareigūnams, greitosios medicinos pagalbos medikams ir net ugniagesiams gelbėtojams. Mat nėra mėnesio, kad pas minėtą moterį nevyktų specialiosios tarnybos.

Dažniausiai pranešimai būna traktuojami kaip nepagrįsti ir taip tik gaišinamas labai brangus specialiųjų tarnybų laikas.

Galvos skausmas

Pusamžė moteris yra didelis galvos skausmas tiek kaimynams, tiek specialiųjų tarnybų atstovams.

Namo gyventojai pasakojo, kad būna, jog moteris beldžia į jų duris, būna, kad šūkauja, mušasi su savo sugyventiniu. Iš moters buto sklinda smarvė.

Visai neseniai ji į laiptinę išmetė televizorių ir šis visą pusdienį pragulėjo ant grindų.

Kaimynai baiminasi neadekvačiai besielgiančios moters. Gyventojai bijo, kad daugiabutyje neįvyktų didesnė nelaimė.

Kreipėsi į savivaldybę

Daugiabučio gyventojai dėl susidariusios situacijos surengė susirinkimą. Žmonės kreipėsi pagalbos į Kėdainių rajono savivaldybę.

„Tačiau ji vėl pradėjo mums kerštauti. Vėl šaukia, rėkia, vėl kvietinėja tarnybas. Negana to, dabar pilną koridorių įvairių daiktų primėtė, praeiti neįmanoma.

Kreipėmės pagalbos į savivaldybę. Mums patarė visus tokius moters cirkus fiksuoti, rinkti įrodymus“, – dėstė gyventojai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.