I. Šimonytė dėkoja institucijoms ir savanoriams, prisidėjusiems prie sklandaus NATO vadovų susitikimo organizavimo

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė dėkoja visoms Lietuvos institucijoms ir savanoriams, prisidėjusiems prie sklandaus NATO vadovų susitikimo Vilniuje organizavimo, rašoma Vyriausybės pranešime.

Ingrida Šimonytė.<br>J.Elinsko / ELTOS nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>J.Elinsko / ELTOS nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>D. Labučio (ELTA) nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>D. Labučio (ELTA) nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ingrida Šimonytė.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 13, 2023, 11:39 AM

„NATO vadovų susitikimo organizavimo procesas buvo ilgai trukęs, savo mastu ir sudėtingumu neprilygstamas ir, kaip šiandien galime tvirtai pasakyti, sėkmingai išlaikytas išbandymas, pareikalavęs daugybės institucijų susitelkimo dirbant vardan bendro tikslo“, – sakė I. Šimonytė.

„Noriu padėkoti Vyriausybės kanceliarijos, Užsienio reikalų ministerijos, taip pat „Litexpo“ vadovams ir darbuotojams, gebėjusiems aukščiausiu lygiu išpildyti organizacinius neeilinio renginio reikalavimus. Visoms institucijoms ir pareigūnams, iki susitikimo ir jo metu užtikrinusiems saugumą, tvarką, spindėjusiems atidumu, draugiškumu ir greita reakcija. Broliams ir seserims šauliams – už pagalbą visiems, kam to reikėjo. Dėkoju Vilniaus miesto savivaldybei – už konstruktyvumą, operatyvumą, gebėjimą spręsti čia ir dabar. Visiems savanoriams, skyrusiems savo laiką ir dėmesį“, – dėkojo ji.

Padėkos žodį premjerė skyrė ir vilniečiam bei miesto svečiams, „už tai, kad leisdami susitikimo procesams vykti maksimaliai sklandžiai, mobilizavosi visiems Ukrainą palaikantiems ir kitiems renginiams, tuo įrodydami, kad miestas nėra tuščias ir jo širdis didžiulė“.

„Ačiū visiems tiems Lietuvoje ir svetur, kurie pasididžiavimą Lietuva skelbė garsiai – įrašais, vėliavomis, tiesiog pripažinimu, kad mokame ir galime“, – sakoma Ministrės pirmininkės padėkoje.

Premjerė taip pat reiškia padėką Vyriausybės kanceliarijos ir Vyriausybės ministerijų, Prezidentūros, Viešųjų pirkimų tarnybos, Všį Centrinės perkančiosios organizacijos, Lietuvos parodų ir kongresų centro LITEXPO, Vilniaus miesto savivaldybės, Lietuvos kariuomenės, Lietuvos policijos, Valstybės saugumo departamento, Vadovybės apsaugos tarnybos, Antrojo operatyvinių tarnybų departamento prie KAM atstovams, o taip pat visiems savanoriams, prisidėjusiems prie sėkmingo NATO vadovų susitikimo Lietuvoje liepos 11–12 dienomis organizavimo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.