Merą rinksiantys Kupiškio rajono gyventojai jau gali balsuoti iš anksto

Antradienį per pirmalaikius rinkimus merą rinksiantys Kupiškio rajono savivaldybės gyventojai jau gali balsuoti iš anksto savivaldybės pastate.

Balsadėžė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Balsadėžė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Balsadėžė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Balsadėžė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 3, 2023, 7:18 AM

Kaip informuoja Vyriausioji rinkimų komisija (VRK), spalio 3, 4 ir 5 dienomis vyks balsavimas iš anksto, nuo 7 valandos ryto iki 20 valandos vakaro, Kupiškio rajono savivaldybės pastate.

Balsavimo teisę šiuose rinkimuose turi iš viso 14 tūkstančių 146 Kupiškio rajono savivaldybės gyventojai.

Šioje savivaldybėje daugiausia rinkėjų yra Račiupėnų (2150), Kupos (1558) ir Senamiesčio apylinkėse (1500), mažiausiai – Migonių (133), Laičių (161) ir Biliūnų (163) apylinkėse.

Šią savaitę taip pat bus organizuojamas balsavimas Kupiškio rajono savivaldybės teritorijoje esančiose sveikatos priežiūros bei socialinės priežiūros įstaigose, bausmių atlikimo vietose. Neįgalieji, neįgaliuosius namuose slaugantys ar juos prižiūrintys asmenys, dėl ligos laikinai nedarbingi žmonės, sulaukę 70 metų ir vyresni rinkėjai galės balsuoti namuose.

Spalio 8-oji – pagrindinė pirmalaikių Kupiškio rajono savivaldybės mero rinkimų diena, kai rinkėjai balsuos savo rinkimų apylinkėse nuo 7 valandos ryto iki 20 valandos vakaro.

Dėl mero posto pirmalaikiuose rinkimuose varžysis penki kandidatai – Liberalų sąjūdžio atstovas Žilvinas Aukštikalnis, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) narė Eglė Blaževičienė, Lietuvos regionų partijos iškeltas kandidatas Edmundas Jonutis, Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) narys Vytautas Mockus bei socialdemokratas Algirdas Raslanas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.