Ketvirtadienis – paskutinė išankstinio balsavimo diena Kupiškio rajono savivaldybės pastate

Merą renkantys Kupiškio rajono savivaldybės gyventojai ketvirtadienį dar galės balsuoti iš anksto savivaldybės pastate nuo 7 val. ryto iki 20 val. vakaro.

Rinkimai<br>V.Skaraičio nuotr.
Rinkimai<br>V.Skaraičio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2023, 8:40 AM

Tai bus paskutinė išankstinio balsavimo diena šios savivaldybės pastate.

Ketvirtadienį taip pat gali balsuoti rinkėjai, kurie yra Kupiškio rajono savivaldybės teritorijoje esančiose sveikatos priežiūros bei socialinės priežiūros įstaigose.

Spalio 6 d. prasidės balsavimas namuose. Rinkimų komisijų nariai vyks į rinkėjų namus, kur balsuos neįgalieji, neįgaliuosius namuose slaugantys ar juos prižiūrintys asmenys, dėl ligos laikinai nedarbingi žmonės, sulaukę 70 metų ir vyresni rinkėjai.

Spalio 8-oji – pagrindinė pirmalaikių Kupiškio rajono savivaldybės mero rinkimų diena, kai rinkėjai kviečiami balsuoti į savo rinkimų apylinkes.

Iš viso šiuose rinkimuose balsavimo teisę turi daugiau kaip 14 tūkst. Kupiškio rajono savivaldybės rinkėjų.

Pirmalaikiuose Kupiškio rajono savivaldybės mero rinkimuose balsuoti turi teisę tik nuolatiniai šios savivaldybės gyventojai, t. y. gyventojai, savo gyvenamąją vietą deklaravę Kupiškio rajono savivaldybėje likus ne mažiau kaip 60 dienų iki rinkimų

Dėl Kupiškio rajono savivaldybės mero posto varžosi Žilvinas Aukštikalnis, iškeltas Liberalų sąjūdžio; Eglė Blaževičienė, iškelta Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos; Edmundas Jonutis, iškeltas Lietuvos regionų partijos; Vytautas Mockus, iškeltas Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų; Algirdas Raslanas, iškeltas Lietuvos socialdemokratų partijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.