Dauguma „Vardan Lietuvos“ skyrių EP rinkimuose siūlo dalyvauti V. Sinkevičiui

Dauguma Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ skyrių Europos Parlamento (EP) rinkimuose kelia dabartinio eurokomisaro Virginijaus Sinkevičiaus kandidatūrą.

Virginijus Sinkevičius, Saulius Skvernelis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Virginijus Sinkevičius, Saulius Skvernelis.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 27, 2023, 9:04 AM

„Daugiausia skyrių iškelto eurokomisaro V. Sinkevičiaus kandidatūra šiuose rinkimuose maloniai nustebino. Tai signalas, kad mūsų politinė bendruomenė V. Sinkevičių laiko komandos dalimi ir ypač teigiamai vertina jo, kaip eurokomisaro, nuveiktus darbus Europos Sąjungos lygiu“, – teigė Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ rinkimų štabo vadovas Lukas Savickas.

Tarp pretendentų minimas ir partijos pirmininkas Saulius Skvernelis. Taip pat Seimo narių demokratų L. Savicko, Algirdo Butkevičiaus, Tomo Tomilino ir partijos narės Olgos Vėbrienės pavardės.

Rinkimai į Europos Parlamentą demokratams ypač svarbūs, nes, kaip partija, dalyvausime juose pirmą kartą. Todėl mums būtina rimtai pasirengti ir iškelti tuos politikus, kurie turi reikiamos patirties bei žinių“, – pridūrė rinkimų štabo vadovas.

Rinkimai į Europos Parlamentą vyks 2024 metais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.