VRK: dalyvauti EP rinkimuose užregistruota 19 partijų

Pirmadienį baigiantis politinės kampanijos dalyvių registracijai dalyvauti Europos Parlamento (EP) rinkimuose, užregistruota 19 politinių partijų.

Vyriausioji rinkimų komisija<br>V.Skaraičio nuotr.
Vyriausioji rinkimų komisija<br>V.Skaraičio nuotr.
Vyriausioji rinkimų komisija<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Vyriausioji rinkimų komisija<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 18, 2024, 12:51 PM

Kaip pranešė Vyriausioji rinkimų komisija (VRK), paskutinę registracijos dieną dalyvių sąrašą papildė politinės partijos „Lietuvos sąrašas“ ir „Jaunoji Lietuva“.

Dalyvauti rinkimuose į EP taip pat užregistruotos Darbo partija, Demokratų sąjunga „Vardas Lietuvos“, Krikščionių sąjunga, Laisvės partija, Liberalų sąjūdis, Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partija, Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga, Lietuvos liaudies partija, Lietuvos regionų partija, Lietuvos socialdemokratų partija, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, Lietuvos žaliųjų partija, Nacionalinis susivienijimas, partija „Laisvė ir teisingumas“, Tautos ir teisingumo sąjunga, Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai ir Žemaičių partija.

Kaip pažymi VRK, pirmadienį iki 12 val. jau sulaukta ir Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“, Laisvės partijos ir Liberalų sąjūdžio kandidatų pareiškinių dokumentų.

ELTA primena, kad rinkimai į EP vyks šių metų birželį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.