L. Karalius pralaimėjo teismą dėl 50 litų baudos

Trečiadienį Vilniaus miesto 3-iasis apylinkės teismas atmetė buvusio Seimo nario, dabar verslininko Lino Karaliaus pretenzijas sostinės policijai. Už triukšmą jo kavinėje gegužės 23 d. L. Karaliui buvo skirta 50 litų bauda, tačiau L. Karalius su ja nesutiko.

L. Karalius su savo drauge Gintare Gurevičiūte pavasarį Vilniuje, Klaipėdos gatvėje atidarė vegetariškų patiekalų barą „Shiva Chill Bar“.<br>R. Danisevičius
L. Karalius su savo drauge Gintare Gurevičiūte pavasarį Vilniuje, Klaipėdos gatvėje atidarė vegetariškų patiekalų barą „Shiva Chill Bar“.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

2012-08-08 16:12, atnaujinta 2018-03-17 12:23

„Policija net nebuvo užėjusi. Mes net nesame tikri, kad apskritai dirbome tuo metu“, – priežastį dėl kurios kreipėsi į teismą anksčiau aiškino L. Karalius.

Nors suma ir nedidelė, tačiau L. Karalius nusprendė „ieškoti teisybės“ ir įsitikinti, ar policija tikrai turi įrodymų pagrindžiančių baudos skyrimą.

Bylą išnagrinėjusi Vilniaus miesto 3-iojo apylinkės teismo teisėja Alberta Baltušytė L. Karaliaus skundą atmetė kaip nepagrįsta. „Bauda skirta pagrįstai“, - konstatavo ji.

Pats L. Karalius išklausyti nutarties neatvyko.

L. Karalius su savo drauge Gintare Gurevičiūte pavasarį Vilniuje, Klaipėdos gatvėje atidarė vegetariškų patiekalų barą „Shiva Chill Bar“.

Nemalonumai porai prasidėjo ten neatidarius kavinės. Jie užsitraukė tiek paveldosaugininkų, tiek kaimynų nemalonę.

L. Karalius su G. Gurevičiūte buvo apkaltinti dėl sienų ardymo. Pats L. Karalius tada tikino, kad viskas yra atvirkščiai, jis ne lupa iš pastato akmenis, o kaip tik gabena naujus, kad sienos būtų stipresnės. Dėl to buvo aiškintasi teisme.

G. Gurevičiūtei, kuri yra patalpų, kuriose įrengta kavinė, savininkė, teismas skyrė 200 litų baudą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.