Gabijos gimnazijoje Vilniuje dešimtokas peiliu sužalojo vienuoliktoką, mokinys ligoninėje (papildyta)

Antradienį Vilniaus Gabijos gimnazijoje dešimtokas dūrė peiliu į pilvą metais už save vyresniam moksleiviui. Kaip portalui lrytas.lt sakė gimnazijos pedagogai, konfliktas tarp dviejų moksleivių įvyko apie 10 val. 30 min. Anot mokytojų, abu vaikinai šiemet jau buvo ne kartą susipliekę. Muštynės vyko per pertrauką visai greta direktorės kabineto, tarp raštinės ir valgyklos.

Daugiau nuotraukų (1)

Asta Kuznecovaitė

2012-09-11 21:38, atnaujinta 2018-03-16 19:59

Sužalotas vienuoliktokas greitosios pagalbos automobiliu išvežtas į ligoninę. Teigiama, kad sužaloto paauglio gyvybei pavojus negresia. Į kruviną muštynių vietą atvykę policijos pareigūnai rado numestą peilį, kuriuo buvo sužalotas vienuoliktokas.

Dešimtokas sulaikytas, su juo aiškinasi policijos pareigūnai. Į mokyklą buvo iškviesti abiejų mušeikų tėvai. Kiti moksleiviai lrytas.lt pasakojo, kad abu vaikinai mušėsi ir rugsėjo 3 dieną, taip pat kumščius į darbą buvo paleidę kiek anksčiau antradienio rytą.

Dėl ko gimnazistai nuolat konfliktavo, kol kas neaišku.

Daugiau detalių turėtų paaiškėti po įtariamojo ir nukentėjusiojo apklausų.

Dėl šio incidento pamokos Gabijos gimnazijoje nebuvo nutrauktos. Iškart po incidento su nukentėjusiojo moksleivio klasės draugais bendravo mokykloje dirbantis psichologas.

Vaikinus pažįstantys moksleiviai teigia, kad abu paaugliai - nelengvo charakterio.

Gimnazijos direktorė Vilija Klimavičienė teigė, kad tai pirmas toks įvykis šioje mokykloje. Plačiau komentuoti paauglių konfliktą ji atsisakė motyvuodama, kad abu vaikinai yra nepilnamečiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.