Dingusios klaipėdietės paieškos - vis dar be rezultatų (atnaujinta)

Uostamiesčio pareigūnai ieško pirmadienio vakarą iš namų dingusios ir galbūt pagrobtos merginos - 22 metų  Taikos prospekto gyventojos Agnės Dirgėlaitės. Apie galimą pagrobimą policijai pranešė jos teta, 78 metų klaipėdietė.

Prieš dingimą A. Dirgėlaitė spėjo susisiekti su savo teta.
Prieš dingimą A. Dirgėlaitė spėjo susisiekti su savo teta.
Daugiau nuotraukų (1)

Eglė Petkutė

2012-09-25 22:04, atnaujinta 2018-03-16 14:14

Moteris pareigūnams pasakojo, kad jos dukterėčią du iš matymo pažįstami vyrai įsitempė į automobilį, išsivežė į mišką ir nepaleidžia. Taip jai esą telefonu pasakojo pati mergina. Teta dar bandė su ja susisiekti, tačiau ryšys nutrūko, merginos telefonas buvo išjungtas.

Visą naktį gausios policijos pajėgos šukavo apylinkes, tačiau iki ryto merginos rasti nepavyko.

Įvykį tiriančio Klaipėdos pirmojo policijos komisariato viršininkas Mindaugas Busilas teigė, kad tikrinamos įvairios versijos.

„Kol kas duomenų, kad tai galėjo būti nesusipratimas ar pokštas, nėra. Neturime pagrindo netikėti pateikta informacija, tad tiriame ir pagrobimo versiją“, - sakė jis.

Popiet pareigūnai teigė dar neturintys jokių žinių apie pradingusią merginą. Jie prašo visuomenės pagalbos. Turintys kokių nors žinių apie dingusią merginą prašomi pranešti tel. (846) 354 350, 354 353 arba bendruoju pagalbos numeriu 112.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.