I. Jurgelevičiūtė prisipažino – laikė I. Stasiulytės kosmetinę namuose

Vagystėmis kaltinama atlikėja Irma Jurgelevičiūtė teisme pripažino, kad savo namuose Kaune laikė aktorės Inetos Stasiulytės kosmetinę, rašo delfi.lt. Nuteista moteris tikino, kad aktorė apie tai žinojo.

I. Jurgelevičiūtė buvo pripažinta kalta už tai, kad 2010 metų rugsėjo mėnesį pavogė pedagogės Eiridos Daukšienės, aktorės Inetos Stasiulytės ir šokėjos Violetos Burneikienės asmeninius daiktus.<br>T. Bauras
I. Jurgelevičiūtė buvo pripažinta kalta už tai, kad 2010 metų rugsėjo mėnesį pavogė pedagogės Eiridos Daukšienės, aktorės Inetos Stasiulytės ir šokėjos Violetos Burneikienės asmeninius daiktus.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 3, 2012, 12:45 PM, atnaujinta Mar 14, 2018, 10:18 PM

I. Stasiulytė neigė žinojusi, kad jos kosmetinė – I. Jurgelevičiūtės namuose.

Vilniaus apygardos teismas toliau nagrinėja atlikėjos apeliacinį skundą. 

Portalas lrytas.lt primena, kad dar birželio 8 dieną I. Jurgelevičiūtei nepavyko įtikinti teismo, kad ne ji apšvarino projekto „Šok su manimi“ dalyvių rankines. Tuomet Vilniaus miesto antrasis apylinkės teismas dainininkę pripažino kalta dėl trijų vagysčių bei pasikėsinimo pavogti Kriminalinės policijos biuro paliktus pinigus.

I. Jurgelevičiūtė buvo pripažinta kalta už tai, kad 2010 metų rugsėjo mėnesį pavogė pedagogės Eiridos Daukšienės, aktorės Inetos Stasiulytės ir šokėjos Violetos Burneikienės asmeninius daiktus.

Atlikėjai buvo skirta 11 tūkst. 50 litų bauda. Kadangi I. Jurgelevičiūtė buvo sulaikyta dvi paras, teismo sprendimu jai bauda buvo sumažinta iki 10 tūkst. 530 litų.

Tačiau nenorėjusi prisiimti kaltės birželio pabaigoje atlikėja apeliacinės instancijos teismui apskundė teismo sprendimą pripažinti ją apvogus šokio projekto dalyvius. Nuosprendį taip pat apskundė ir dainininkės advokatas.

Paklausta, ar į Londoną išvyko, nes norėjo pabėgti iš Lietuvos, I. Jurgelevičiūtė net nedvejodama atsakė, kad pakelti sparnus ją privertė ten suplanuoti koncertai. „Ten – taip pat, kaip ir čia: žmonės visur vienodi“, – sakė ji.

Antrus metus teismų duris varstanti atlikėja užsiminė, kad šis nesibaigiantis procesas ją kaip reikiant išvargino, tačiau ji iš paskutinių jėgų stengiasi nepalūžti ir laikytis oriai. „Viduje jaučiuosi kaip ir kiekvienas paprastas, normalus žmogus: ir jaudinuosi, ir stresuoju – tai normalu. Tačiau labai tikiuosi, kad mane išteisins“, – sakė ji ir patikino, kad norėtų pamiršti šią bylą, tačiau tam reikia laiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.