Panevėžyje paauglys nesėkmingai pasivažinėjo senelio automobiliu

Panevėžiečio, pasiskundusio policijai, kad užrakintame garaže stovintį savo automobilį rado apdaužytą, laukė nemaloni staigmena. Paaiškėjo, kad automobilį buvo slapta pasiėmęs ir nesėkmingai pasivažinėjo jo paties nepilnametis anūkas.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Mar 1, 2013, 9:23 AM, atnaujinta Mar 10, 2018, 8:21 PM

Neseniai į policiją kreipęsis panevėžietis J. G. pranešė apie keistą įvykį. Vyriškio teigimu, vasario 19 dienos rytą nuėjęs į Kniaudiškių gatvėje, garažų bendrijoje esantį savo garažą, jame stovėjusį automobilį „ Opel Zafira“ jis rado apgadintą. Garažas buvo tvarkingai užrakintas, jokių įsilaužimo žymių nepastebėta. Nuostolį automobilio savininkas įvertino 2 tūkst. 400 litų.

Netrukus paaiškėjo, kad toli automobilio gadintojų ieškoti nereikia. Pasirodo, automobilį savavališkai buvo pasiėmęs pasivažinėti nepilnametis J.G. anūkas, gyvenantis kartu su seneliu. Nepatyrusiam vairuotojui pasivažinėjimas nebuvo sėkmingas, „Opel“ buvo apgadintas. Apdaužytą automobilį paauglys nuvarė atgal į garažą ir paliko, o seneliui pasakyti nedrįso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.