„Urmo“ bazėje vėl aptikta suklastotų prekių

Kauno policijos pareigūnai praėjusį pirmadienį prekybos miestelyje „Urmas“ surengė netikėtą patikrinimą. Reido metu rasta nemažai suklastotais prekių ženklais pažymėtų prekių – sporto avalynės ir drabužių.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Mar 19, 2013, 4:51 PM, atnaujinta Mar 9, 2018, 5:05 PM

Kauno policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnų akiratyje vėl atsidūrė bene didžiausia miesto prekyvietė – prekybos miestelis „Urmas“. Ši vieta garsėja ne tik ženkliai mažesnėmis prekių kainomis, bet ir abejotina kokybe bei suklastotų prekių ženklų gausa.

Bendradarbiaudami su Kauno teritorinės muitinės pareigūnais pareigūnai vakar surengė eilį reidą. Jo metu patikrintos keturios prekyvietės. Įtarta, kad jose neteisėtai prekiaujama sportiniais drabužiais ir avalyne, kurie pažymėti suklastotais „Nike“, „Adidas“, „Puma“ ženklais.

Patikrinimo metu aptikta ir iš nelegalios apyvartos paimta 71 vienetai įvairių sportinių drabužių, pažymėtų „Nike“ ir „Adidas“ ženklais bei 101 pora sportinių batelių, pažymėtų „Nike“, „Adidas“ ir „Puma“ ženklais.

Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo prekių ir paslaugų ženklo naudojimo. Už tai numatoma piniginė bauda, laisvės apribojimas arba įkalinimas iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.