Kaune pareigūnai sučiupo įžūlų vagį

Praėjusį pirmadienį Kaune policijos patruliai sulaikė įžūlų nusikaltėlį - dienos metu moteriai nuo kaklo aukso grandinėlę nutraukusį nepilnametį.

Sulaikius įtariamąjį pas jį rasta nuo kaunietės kaklo nuplėšta 460 litų vertės aukso grandinėlė.<br>N. Povilaičio asociatyvi nuotr.
Sulaikius įtariamąjį pas jį rasta nuo kaunietės kaklo nuplėšta 460 litų vertės aukso grandinėlė.<br>N. Povilaičio asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Jul 2, 2013, 4:53 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:12 AM

Įžūlus nusikaltimas buvo įvyktas šalia vienos judriausių Kauno transporto arterijų, Savanorių prospekto esančioje visuomeninio transporto stotelėje.

Apie 15 val. 40 min. ant stotelės suoliuko sėdėjusiai 56 metų kaunietei staiga pripuolęs paauglys nuo kaklo nutraukė aukso grandinėlę ir spruko su grobiu.

Laimei, nusikaltimo liudininkėmis tapo dvi policijos praktikantės - M. Romerio universiteto studentės. Merginos įsiminė nusikaltėlio bruožus, jo pasitraukimo kryptį ir nedelsdamos apie tai pranešė policijos pareigūnams.

Gavę išsamią informaciją apie ką tik įvykdytą nusikaltimą policijos patruliai keturiais ekipažais nedelsdami blokavo vagies atsitraukimo kelius, į pagalbą buvo pasitelktas ir kinologas su tarnybiniu šunimi. Įtariamojo judėjimas taip pat stebėtas ir mieste veikiančiomis vaizdo stebėjimo kameromis.

Netrukus įtariamas 16-metis A. V. buvo sulaikytas. Pas jį rasta ir nutraukta moters grandinėlė. Įtariamasis uždarytas į areštinę, dėl vagystės Kauno Žaliakalnio policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tokį nusikaltimą gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.