Kaune sulaikytas išpuolį prieš parduotuvę surengęs chuliganas

Antradienio vakarą, apie 18 val. 35 min., gausios Kauno specialiųjų tarnybų pajėgos skubėjo į Kauno Žemųjų Šančių rajone, A.Juozapavičiaus prospekte, veikiančią parduotuvę „Šilas“.

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Aug 21, 2013, 6:16 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 7:58 PM

Buvo gautas pranešimas, kad šalia parduotuvės aktyvuotas nežinomos kilmės užtaisas, jam suveikus debesys dūmų užtvindė ne tik prekyvietės prieigas, bet ir jos vidų. Pirmieji pranešimai apie incidentą buvo bauginantys, bandyta net teigti, kad teroristai į parduotuvę įmetė granatą, kuriai sprogus neva kilo gaisras.

Netrukus paaiškėjo, kad nerimauti nėra pagrindo. Policijos pareigūnai nustatė, kad lauke, prie parduotuvės laiptų, jaunuolis numetė dūminį užtaisą ir jį aktyvavo. Laikantis formalių reikalavimų, incidento vietoje budėjo specialiosios tarnybos, laukta, kol atvykę išminuotojai patikrins sudegusį dūmų užtaisą ir parduotuvės patalpas.

Trečiadienį, apie 16 val., Kauno policijos sulaikė išpuolio įvykdymu įtariamą 29 metų kaunietį E.M. Jam pareikšti įtarimai viešosios tvarkos sutrikdymu, šis veikėjas dviem paroms apgyvendintas policijos areštinėje, bus sprendžiamas klausimas dėl ikiteisminio tyrimo atlikimo pagreitinto proceso tvarka.

Prekybos tinklą „Šilas“ valdančios Kaune registruotos bendrovės „Eiginta“ atstovai lrytas.lt žurnalistui sakė skaičiuojantys dėl išpuolio patirtą žalą ir svarstantys galimybę nuostolius prisiteisti iš policijos sulaikyto chuligano.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.