Dėl skolos į ežerą įstumtas vaikinas buvo paliktas šalti

Gerokai įbaugintam 19-mečiui J. liepta plaukti per ežerą.

Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Juodzevičienė

Oct 23, 2013, 1:53 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 10:12 PM

Antradienį 19-metis Kalvarijos miestelio gyventojas A. policijai pasiskundė, kad su juo įžūliai susidorojo du pažįstami asmenys: ketvirtą dešimtį skaičiuojantis J. ir 18-metis T.

A. pasakojo, jog jis tądien ketino važiuoti į Marijampolę. Prie jo sustojo pažįstamas kalvarijietis J. su T. ir pasisiūlė pavėžėti.

Nieko neįtardamas A. sėdo į mašiną ir tik po kiek laiko pastebėjo, jog yra vežamas ne į Marijampolę, o prie Orijos ežero. Nuo šio iki Kalvarijos – 3 kilometrai.

Išlaipintas prie ežero A. sulaukė grasinimų dėl neatiduotos 180 litų skolos. Prieš kurį laiką jaunuolis iš J. pirko padangas, tačiau pinigų už jas iki šiol nesumokėjo.

Gerokai įbaugintam 19-mečiui J. liepta plaukti per ežerą.

Vaikinas atsisakė lįsti į ledinį vandenį, tačiau skolos reikalaujantis vyras neatstojo – įstūmė 19-metį į ežerą, sėdo į automobilį ir nuvažiavo.

Iki pusės permirkęs jaunuolis išsiropštė ant kranto ir pėdino Kalvarijos link. Kaip tik tuo metu jam atsitiktinai paskambino motina, kuri, sužinojusi apie įvykį, atvažiavo ir parsigabeno sušalusį nelaimėlį.

Lazdą perlenkusiems skolos išmušinėtojams gresia baudžiamoji atsakomybė už savavaldžiavimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.