Seseris žaginęs iškrypėlis už grotų praleis 6 metus

Pirmadienį Kauno apygardos teismas baigė nagrinėti baudžiamąją bylą, kurioje itin sunkiu nusikaltimu – seserų žaginimu buvo kaltinamas nepilnametis Kauno rajono gyventojas.

Teismas nepatikėjo vyro išvedžiojimais bei konstatavo, kad teisiamojo kaltė įrodyta ekspertizės išvada, liudytojų, taip pat ir nukentėjusiųjų parodymais.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Teismas nepatikėjo vyro išvedžiojimais bei konstatavo, kad teisiamojo kaltė įrodyta ekspertizės išvada, liudytojų, taip pat ir nukentėjusiųjų parodymais.<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Nov 18, 2013, 10:16 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 7:47 AM

Vaikinas teisme kategoriškai neigė lytiškai išnaudojęs seseris, kurių viena buvo mažametė, o kita – nepilnametė. Teisiamasis kelis kartus keitė parodymus, pateikdavo vis kitas versijas.

Tačiau teismas nepatikėjo jo išvedžiojimais bei konstatavo, kad teisiamojo kaltė įrodyta ekspertizės išvada, liudytojų, taip pat ir nukentėjusiųjų parodymais.

Teismas E.D. pripažino kaltu ir nuteisė 6 metų laisvės atėmimo bausme, ją paskyrė atlikti nepilnamečių pataisos namuose. Kardomąsias priemones – rašytinį pasižadėjimą neišvykti ir nepilnamečio atidavimą priežiūrai, iki nuosprendžio įsiteisėjimo paliko nepakeistas, o nuosprendžiui įsiteisėjus nutarė panaikinti ir E.D. nedelsiant suimti.

Pasak Kauno apygardos teismo atstovų, seserims ir jų tėvams priteisti civiliniai ieškiniai, iš viso iš E.D. priteista 70 tūkst. litų neturtinės žalos atlyginimas ir 960 Lt išlaidos valstybei.

Nuosprendis per 20 dienų nuo jo paskelbimo dienos gali būti skundžiamas apeliacine tvarka.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.