Moteriai – bėdos dėl automobilio, kurio ji neturėjo

Į Pakruojo rajono policijos komisariatą kreipėsi Lygumų miestelyje gyvenanti 40 metų D.M., kuri paprašė pareigūnų išsiaiškinti, kaip ji galėjo tapti akyse neregėto automobilio „Mercedes Benz C 220“ savininke.

Lygumų miestelyje nustebino žinia, kad ji turi automobilį "Meercedes Benz".<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Lygumų miestelyje nustebino žinia, kad ji turi automobilį "Meercedes Benz".<br>M.Patašiaus asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Dec 9, 2013, 11:51 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 10:13 PM

Žinia, kad ji neseniai tapo šio automobilio savininke, D.M. nepradžiugino – moteris apie jos vardu registruotą automobilį sužinojo gavusi pranešimą, kad dėl juo padaryto pažeidimo turi sumokėti baudą.

Pareiškimą policijai parašiusi D.M. paaiškino, kad gruodžio 3 dieną ji iš Kauno miesto Viešosios tvarkos skyriaus gavo administracinį nurodymą sumokėti 40 litų baudą.

Iš Kauno atsiųstame pranešime buvo nurodyta, kad ši baudą D.M. paskirta, nes disponuodama automobiliu „Mercedes Benz C 220“ pažeidė vietinės rinkliavos mokėjimo tvarką.

Lygumų miestelyje gyvenanti moteris pareigūnams dievagojosi tokio automobilio nepirkusi.

Patikrinus įmonės „Regitra“ duomenų bazę paaiškėjo, kad D.M. pernai lapkričio 4 dieną automobilį „Mercedes Benz C 220“ už 4000 litų pirko iš Kėdainiuose gyvenančio V.J.

Šį sandorį patvirtino ir iš „Regitros“ gauta automobilio pirkimo-pardavimo sutarties kopija. Tačiau pažvelgusi į šį dokumentą D.M. pareiškė, kad jos parašas yra suklastotas, o vardas ir pavardė įrašyti ne jos ranka.

Kodėl automobilį „Mercedes Benz C220“ prireikė registruoti nieko apie tai nenutuokiančios Pakruojo rajono gyventojos vardu ir kaip pirkimo-pardavimo sutartį suklastojusiems aferistams pavyko gauti D.M. asmens duomenis, aiškinsis ikiteisminį tyrimą dėl dokumento suklastojimo pradėję pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.