Ar prieš Kalėdas susitaikys garsiausia Lietuvos būrėja ir A.Bružaitės globėja?

„Lietuvos ryto“ televizijos laida „Nusikaltimas ir bausmė“ prieš Kalėdas bandys sutaikyti dvi garsias Lietuvos damas – būrėją Vaivą Budraitytę ir buvusią šiuo metu kalinčios Almos Bružaitės globėją Reginą Dumbliauskienę.

Ar susitaikys V.Budraitytė ir R.Dumbliauskienė prieš gražiausias šventes?<br>„Lietuvos ryto" televizijos nuotr.
Ar susitaikys V.Budraitytė ir R.Dumbliauskienė prieš gražiausias šventes?<br>„Lietuvos ryto" televizijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 23, 2013, 9:22 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 5:32 PM

Konfliktas tarp šių moterų įsiplieskė rudenį. Laidoje „Nusikaltimas ir bausmė“ apie du sūnus nužudžiusią Almą Bružaitę kalbinta būrėja Vaiva Budraitytė prasitarė, kad sulaukė priekaištų iš ponios Reginos, kam padėjo buvusiam Almos Bružaitės vyrui Virgilijui Jonaičiui.

Anot būrėjos, buvusi Almos Bružaitės globėja buvo atvykusi ir priekaištavo už pagalbą V.Jonaičiui, metusiam gerti Vaivos ir jos vyro Gaudento Naujoko dėka. A.Bružaitės nekaltumu įtikėjusi Regina Dumbliauskienė bandė įtikinti ir Vaivą Budraitytę, kad ne Alma nužudė vaikus, o kitas šeimos narys.

Po laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ Regina Dumbliauskienė bandė išsiginti savo žodžių. Net kreipėsi į policiją, spaudą, tikindama, kad negrasino būrėjai ir nedarė jokio spaudimo. Alma Bružaitė yra atsisakiusi R.Dumbliauskienės globos ir šiuo metu bendrauja tik su kunigu.

Prieš Kalėdas Vaiva Budraitytė apgailestavo dėl R.Dumbliauskienės reakcijos į jos žodžius: „Juk galėjo man paskambinti ir pasikalbėti. Būčiau atsiprašiusi, gal ir per aštriai pasisakiau „grasino“. Bet kai ponia Regina ėmė skųstis spaudoje ir kreipėsi į policiją dėl telefono pokalbių išklotinių, galiu tik palinkėti jai sveikatos, o ne atsiprašyti. Juk spaudimas ir priekaištai man bei Gaudentui tikrai buvo. Tad kodėl turėčiau dėl to atsiprašinėti?“

Laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ kūrėjai kreipėsi į trečią, neutralų, asmenį – tarologą Leopoldą Malinauską, prašydami tarti savo žodį. Nuspėti, kaip baigsis šis konfliktas. Tarologo prognozė nustebino laidos kūrėjus: „Jos abi kaip don kichotės, nė viena nenori nusileisti. Vis dėlto Reginos Dumbliauskienės aklas tikėjimas A.Bružaitės nekaltumu buvusiai Almos globėjai atnešė daug nusivylimo. Galima sakyti, kad ponia Regina hipodrome viską pastatė už arkliuką, kuris net neišbėgo į takelį. Gali būti, kad R.Dumbliauskienė nusivylusi išvyks iš Lietuvos ir tęs savo kovą už nuskriaustas moteris kažkur užsienyje – JAV ar Anglijoje. O Vaiva Budraitytė iš šios istorijos turėtų išeiti tikrai ne kaip pralaimėtoja.“

Ar susitaikys V.Budraitytė ir R.Dumbliauskienė prieš gražiausias šventes? Kuo baigsis dėl garsiausios nusikaltėlės įsiplieskęs konfliktas? Jau šį pirmadienį, gruodžio 23 d., 22 val. laidoje „Nusikaltimas ir bausmė“ per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.