Lošimų salonas Panevėžyje virto mūšio lauku, yra sužeistų

Lošimų salonai tampa pavojingomis zonomis, traukiančiomis nusikaltėlius. Naktį į šeštadienį per susišaudymą Panevėžio kiaurą parą veikiančiame lošimo salone „Admiral club“ grupė jaunuolių pradėjo šaudyti iš kol kas nenustatytų ginklų. Buvo iššauta daugiau nei 10 kartų. Kaip įtariama, šaudyta guminėmis kulkomis ir plastikiniais šratukais.

Lošimo salone Panevėžyje naktį buvo šaudoma.<br>V.Petrauskienės nuotr.
Lošimo salone Panevėžyje naktį buvo šaudoma.<br>V.Petrauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė, Artūras Jančys

Feb 1, 2014, 12:19 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:12 PM

Du salone lošę jaunuoliai sužaloti, vienas jų gydomas ligoninėje.

Anot Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešimo, incidentas lošimo automatų salone „Admiral Club“ įvyko 0.40 val. Grupė jaunuolių įsiveržė į saloną ir pradėjo šaudyti. Buvo sužaloti du jaunuoliai ir sugadintas lošimo automatų salono turtas – peršauti du sieniniai veidrodiniai stiklai, dviejų lošimo automatų monitoriai, kėdė.

Respublikinėje Panevėžio ligoninėje L.Š. (gimęs 1994 m.) nustatytos šautinės žaizdos, rankos dilbio nudeginimas. Jis išleistas į namus. Antram nukentėjusiam septyniolikmečiui nustatytos įvairios šautinės žaizdos. Jis paguldytas į ligoninę stebėjimui.

L. Š. sužalotas sėdmens ir kojos, 17-metis – dešiniojo klubo, kairiojo juosmens srityse.

Šeštadienį aiškintis įvykio aplinkybių į klubą atvyko Panevėžio miesto kriminalinės policijos kovos su organizuotais nusikaltimais viršininkas Ramūnas Sarapas. Jis apklausė  „Admiral Club“ direktorę.

Kiaurą parą dirbančiuose lošimų automatų salonuose kivirčai - ne retas reiškinys, čia dažnai lošia nuo alkoholio ar narkotikų apsvaigusi publika.

Policija baiminasi, kad Panevėžyje telkiasi lošimų salonus plėšti nusitaikiusi gauja.

Lošimo salonų plėšimų banga buvo kilusi 2011-aisiais. Grupė vaikinų ir mergina Vilniuje, lošimų salone Kalvarijų gatvėje apiplėšė čia pramogavusį JAV pilietį.

Tais pačiais metais į Joniškio lošimų saloną „Admiral Club“ įsiveržė kaukėtas plėšikas ir, grasindamas pistoletu, pagrobė pinigus. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.