Dėl atimto pistoleto 4 girti jaunuoliai apsinakvojo areštinėje

Vilkaviškio policija praneša apie incidentą, per kurį keturi girti jaunuoliai užpuolė jiems nepatikusį vaikiną ir atėmė iš jo pistoletą. Policija piktadarius greitai surado ir apnakvindino areštinėje.

Atimtą ginklą girti jaunuoliai išmetė į Šešupę.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Atimtą ginklą girti jaunuoliai išmetė į Šešupę.<br>V.Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-25 16:45, atnaujinta 2018-02-15 22:52

Kaip rašoma Marijampolės apskrities VPK pranešime, Pilviškių miestelyje, esančiame Vilkaviškio rajone, šeštadienį apie pusę vienuoliktos vakaro kilo konfliktas tarp automobilyje sėdėjusio dvidešimt penkerių pilviškiečio K.S. ir kitame automobilyje buvusių neblaivių jaunuolių.

Konfliktas kilo, nes vienas prieš kitą aikštelėje stovėjusių automobilių vairuotojai nusprendė išbandyti kurio automobilio tolimųjų šviesų žibintai ryškiau šviečia. Matyt neblaiviems jaunuoliams pasirodė, jog saviškio šviesos silpnesnės ir to užteko - jaunuoliai išlipo iš automobilio ir patraukė aiškintis, bet K.S. pamatė agresyviai nusiteikusius asmenis ir perspėjo, jog turi dujinį ginklą (leidimą laikyti ir nešiotis ginklą jis turi) bei pademonstravo jį.

Pasinaudoti šiuo ginklu vaikinas nespėjo – agresyvūs, neblaivūs jaunuoliai panaudojo fizinį smurtą ir ginklą atėmė.

Apie įvykdytą užpuolimą K.S. pranešė policijai ir netrukus atvykę Vilkaviškio r. policijos patruliai, sulaikė keturis, gerokai įkaušusius, pilviškiečius: M.B. (gim. 1991 m.), kuriam nustatytas 0,65 prom. girtumas, E.D. (gim. 1989 m.), kuriam nustatytas 2,17 prom. girtumas, K.P. (gim. 1987 m.), kuriam nustatytas 1,84 prom. girtumas, bei Karklinių kaimo gyventoją R.G. (gim. 1990 m.), kuriam nustatytas 1,12 prom. girtumas.

Sulaikytai ketveriukei naktį teko praleisti Marijampolės apskrities VPK areštinėje. Sulaikytieji ginklo atėmimo fakto neneigė ir pareigūnams nurodė, kad ginklą išmetė į Šešupę. Jau kitą dieną, tik prašvitus, policijos pareigūnai išvyko ieškoti ginklo ir rado jį krūmuose prie upės.

Dėl minėto įvykio Vilkaviškio r. policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.