Kauno rajone policija rado pogrindinį bravorą

Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai vakar atokiame Krušinskų kaime demaskavo ūkiniame pastate veikusį naminės degtinės fabrikėlį. Jame rasta apie 60 litrų ką tik pagamintos produkcijos, taip pat apie 2 tonos raugo. Pareigūnai sulaikė bravore dirbusį 37 metų vyrą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 27, 2014, 3:31 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:17 PM

Tikrindami gautą informaciją dėl galimai gaminamos naminės degtinės, Kauno rajono policijos komisariato pareigūnai trečiadienį priešpiet apsilankė Zapyškio seniūnijoje,Krušinskų kaime.

Atokioje vietoje esančios sodybos ūkiniame pastate policininkai rado savadarbį aparatą namų gamybos stipriems alkoholiniams gėrimams gaminti, apie 60 l bespalvio skysčio, turinčio stiprų alkoholio kvapą, ir apie 2 tūkst. litrų raugo.

Taip pat įvykio vietoje sulaikytas anksčiau neteistas kaunietis R. Š. (gimęs 1977 m.).

Kauno rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto naminių stiprių alkoholinių gėrimų gamybos. Už tai baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.