Kauno policija nustatė viešai nusišlapinusių vyrų tapatybes

Kauno Centro policijos komisariato pareigūnai operatyviai išaiškino viešoje vietoje, viduryje Karaliaus Mindaugo prospekto lyties organus demonstravusius ir nusišlapinusius automobiliu „BMW“ vykusius vyrus.

Akiplėšiškas poelgis buvo užfiksuotas iš šalia esančio namo balkono.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Akiplėšiškas poelgis buvo užfiksuotas iš šalia esančio namo balkono.<br>Lrytas.lt archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Mar 21, 2014, 5:37 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:35 AM

Tyrimą pareigūnai pradėjo internete išplitus filmuotai medžiagai, kurioje užfiksuota neregėto įžūlumo apraiška. Nors filmuotoje medžiagoje nebuvo neužfiksuoti „BMW“ valstybiniai numeriai, policijai vertintos informacijos suteikė pasibjaurėtino reginio liudininkas.

Pareigūnams pavyko susisiekti su „BMW“ vairuotoju, Šančiuose gyvenančiu 33 metų E.Guogiu. Paragintas vyras pats atvyko į policijos įstaigą.

Netrukus jis buvo pristatytas į Kauno apylinkės teismą, kuriame išnagrinėta administracinio pažeidimo byla dėl viešosios tvarkos sutrikdymo. Sprendimą žadama skelbti kitos savaitės pradžioje, pirmadienį.

Administracinių teisės pažeidimų kodekso 174 straipsnis numato, kad jog šį išpuolį gresia bauda nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų arba administracinis areštas iki trisdešimties parų. Pasak policijos atstovų, siekiama, kad išsišokėliui būtų apribota laisvė.

Portalo lrytas.lt žiniomis, ne kartą už panašius prasižengimus baustas ir reikalų su policija turėjęs Šančių gyventojas neneigė šlapinęsis viešoje vietoje. Jis tikino tai padaręs, nes susilažino su kartu vykusiu draugu.

„Šis motyvas traktuojamas kaip sunkinanti aplinkybe. Juk suaugę vyras šlapinosi ne „prispirtas reikalo“, o tyčia, puikiai suvokdamas ką daro. Žmonės turi suvokti, kas toks elgesys, akiplėšiškas visuotinai priimtų elgesio normalų ignoravimas, niekada nebus toleruojamas“, - lrytas.lt sakė Kauno Centro policijos komisariato vadovas Raimondas Abugelis.

„BMW“ vairuotojui už automobilio pastatymą viduryje kelio teks aiškintis ir su kelių policija.

Antrasis chuliganas penktadienį į policija kviečiamas atvykti negalėjo. Jis pažadėjo tai padaryti pirmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.