Moterų ginklai prieš artimuosius – žarsteklis ir vazonas

Savaitgalį karštą būdą pademonstravo dvi aukštaitės. Pasvalietė sugyventiniui per galvą vožė gėlių vazonu ir nagais, o girtutėlė Panevėžio rajono gyventoja, gindama sutuoktinį, dar girtesniams sūnui per galvą trenkė žarstekliu.

Daugiau nuotraukų (1)

Rasa Stundžienė

Mar 24, 2014, 8:59 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:29 AM

Pasvalyje gyvenanti 40-metė L.M. įsisiautėjo sekmadienio popietę. Kilus konfliktui tarp jos ir pora metų vyresnio sugyventinio V.T., neblaivi moteris panaudojo visus pasitaikiusius po ranka ginklus – trenkė vyriškiui per galvą gėlių vazonu, smaugė, nagais apdraskė ausis. Iškviesti policijos pareigūnai aršiąją pasvalietę išvežė ir uždarė į areštinę.

Tą patį vakarą panašų konfliktą teko malšinti ir Panevėžio rajono policijos pareigūnams. Apie 18 val. 50 min. kilo konfliktas Krekenavos seniūnijoje gyvenančios šeimos namuose. Kaip vėliau pareigūnams pasakojo šių namų šeimininkė, 51 metų A.P., pirmiausia ją namuose sumušė 23 metų sūnus Č.P.

Tuomet moters ginti puolė sutuoktinis, 55 metų Č.P. Tėvui ir sūnui susigrūmus, moteris, gindama vyrą, žarstekliu trenkė sūnui per galvą ir ją prakirto. Jaunuolis buvo išvežtas į Panevėžio ligoninę, kur medikai suteikė jam būtiną pagalbą. Vėliau jis buvo uždarytas į areštinę.

Visi šio konflikto dalyviai buvo neblaivūs: tėvui nustatytas vidutinis girtumas (1,67 prom.), o likusiems dviems – sunkus (motinai – 2,52 prom., sūnui – 2,78 prom.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.