Siautėjimas Vievyje: girti vyrai vairuotojams rodė užpakalį

Elektrėnų pareigūnams teko tramdyti girtus gatvėje laksčiusius ir automobilių vairuotojus bauginusius Vievio gyventojus. Girtas vyrų šėlsmas buvo užfiksuotas vaizdo kamera.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 4:02 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:13 PM

Stipriai padauginę vieviškiai siautėjo pirmadienio vidurdienį. Apie 12 val. 20 min. gautas pranešimas, kad Vievyje, viešoje vietoje, jaunuoliai vartoja alkoholinius gėrimus, šlapinasi, priekabiauja prie praeivių. Įvykio vietoje policijos pareigūnai sulaikė vieną iš viešosios rimties trikdytojų.

Aiškinantis įvykio aplinkybes ir peržiūrėjus mieste esančių vaizdo stebėjimo kamerų įrašus nustatyta, kad sulaikytasis ir jo draugas, kurio sulaikyti tuo metu pareigūnams nepavyko, apsvaigę nuo alkoholio, Vievyje, ties viešojo transporto stotele, trukdė eismui ir kėlė avarines situacijas.

Rodė sėdmenis

Draugai linksminosi išėję į važiuojamąją dalį ir stabdė pravažiuojančius automobilius.

Užkirtę kelią vienam iš automobilių, jie jį sustabdė ir užlipo ant kapoto.

Sulaikytasis automobilio vairuotojui ir keleivei rankomis rodė nepadorius gestus, o vėliau, nusimovęs kelnes, demonstravo savo nuogus sėdmenis.

Antras pranešimas buvo gautas apie 21 val. 30 min. - Vievyje į vaizdo stebėjimo kamerą du jaunuoliai mėtė akmenis, lipo ant jos kameros stulpo ir bandė ją išjungti.

Įvykio vietoje pareigūnai sulaikė abu jaunuolius. Paaiškėjo, kad vienas iš jų yra tas pats, kuris dienos metu spėjo pabėgti. Aiškinantis paskutiniojo įvykio aplinkybes, paaiškėjo, kad chuliganams „užkliuvo“ ir prie prekybos centro stovėjęs dviratis - chuliganai jį sulaužė.

Visi trys įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Elektrėnų pareigūnai pradėjo du ikiteisminius tyrimus dėl viešosios tvarkos pažeidimų.

Pareigūnai įtaria, kad sulaikytieji galėjo siautėti ir kitose Vievio miesto vietovėse.

Mačiusius čia paminėtus įvykius ar buvusius liudininkais kitų pažeidimų, kuriuose galbūt dalyvavo sulaikytieji, informaciją prašome teikti Elektrėnų Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnams telefonais: (8 528) 39659, (8 686) 47755.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.