Kauno gatvėje nusišlapinęs vairuotojas metus vaikščios pėsčias

Iš viešai Karaliaus Mindaugo pr. Kaune nusišlapinusio vairuotojo Kauno policija nusprendė metams atimti vairuotojo pažymėjimą. Tokia nuobauda kartu su tūkstančio litų bauda jam skirta už chuliganišką vairavimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 3:42 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:35 PM

Dviem įžūliais automobiliu BMW važiavusiais vyrais policija susidomėjo ir tyrimą pradėjo kovo 20 d. internete išplitus filmuotai medžiagai, kurioje užfiksuota, kaip iš viduryje gatvės sustojusio automobilio BMW  išlipa du asmenys ir viešai nusišlapina. Paskui jie sėda į automobilį ir nuvažiuoja.

Nors filmuotoje medžiagoje nebuvo užfiksuoti BMW valstybiniai numeriai, policijai vertingos informacijos suteikė pasibjaurėtino reginio liudininkas.

Pareigūnams pavyko susisiekti su BMW vairuotoju, Šančiuose gyvenančiu 33 metų E.Guogiu. Paragintas vyras po kiek laiko pats atvyko į policijos įstaigą.

Portalo lrytas.lt žiniomis, ne kartą už panašius prasižengimus baustas ir reikalų su policija turėjęs Šančių gyventojas tąkart policijoje neneigė šlapinęsis viešoje vietoje. Jis tikino tai padaręs, nes susilažino su kartu vykusiu draugu.

„Šis motyvas traktuojamas kaip sunkinanti aplinkybe. Juk suaugęs vyras šlapinosi ne „prispirtas reikalo“, o tyčia, puikiai suvokdamas, ką daro. Žmonės turi suvokti, kas toks elgesys, akiplėšiškas visuotinai priimtų elgesio normalų ignoravimas, niekada nebus toleruojamas“, – lrytas.lt dar kovo mėn. sakė Kauno Centro policijos komisariato vadovas Raimondas Abugelis.

Kaip rašoma penktadienį išplatintame Kauno policijos pranešime, tąkart buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal faktą, tai yra dėl nedidelio chuliganizmo. Už tai gresia bauda nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų arba administracinis areštas iki trisdešimties parų.

Kovo 24 d. teismas E.Guogiui paskyrė 200 litų baudą. Šį teismo sprendimą policija apskundė.

Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdyba taip pat pradėjo tyrimą dėl chuliganiško vairavimo. Jį atlikus administracinio teisės pažeidimo byloje ketvirtadienį priimtas nutarimas automobilio BMW vairuotojui E.Guogiui paskirti administracinę nuobaudą – 1 tūkst. litų baudą ir atimti teisę vairuoti transporto priemonę 12 mėn.

Antrasis asmuo, pasak policijos pranešimo, vis dar ieškomas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.