Vilniaus policijai įkliuvo mėgėjai piešti aerozoliniais dažais

Vilniaus policija praneša sulaikiusi kelis jaunuolius, aerozoliniais dažais piešusius ant asfalto ir sienų. Keli sulaikytieji - nepilnamečiai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2014, 11:16 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:40 PM

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, sekmadienį apie 22 val. Vilniuje, S.Stanevičiaus g., į patruliuojančius Vilniaus apskrities policijos įstaigos pareigūnus kreipėsi M.B. (gim. 1972 m.).

Vyriškis pasiskundė, kad prieš 5 ar 10 minučių iš automobilio „Honda Civic“ išlipę trys jaunuoliai aerozoliniais dažais apipurškė kelio dangą apie jo stovintį automobilį „Ford“.

Pasirodžius patruliams, „Honda“ buvo palikta tuščia, atvertomis durelėmis ir langais, ant keleivio sėdynės paliktais užvedimo rakteliais. Netrukus įvykio vietoje pasirodė iš gretimo kiemo atėjęs, „Honda“ keleiviu prisistatęs A.D. (gim. 1983 m.).

Nerišliai kalbėdamas jis pareiškė, kad su draugu girtauja visą dieną ir visų įvykių tiksliai neatmena, bet neigė piešęs ant kelio. Vėliau prisistatė ir automobilio savininkas M.S. (gim. 1985 m.). Pasak jo, trumpam paliko automobilį, kad nueitų į tualetą. Neigė, kad tepliojo asfalto dangą ir teigė visą dieną girtuokliavęs su draugu stovinčiame automobilyje.

Pareigūnai nustatė, kad aplink automobilį „Ford“ aerozoliniais dažais tikrai purkšta ant asfalto, o ties vairuotojo durelėmis užrašyta „LOXAS“. Pačiam automobiliui nepakenkta.

Sulaikytieji M.S. ir A.D. pristatyti į policijos komisariatą tolesniam aiškinimuisi.

Šeštadienį apie 16 val. 35 min. Vilniuje, Medeinos gatvėje, Patrulių rinktinės pareigūnai pastebėjo du grafičius piešusius nepilnamečius – M.P. ir D.G. (abu gimę 1999 m.).

Paaugliai turėjo aerozolinių dažų, o ant 8A namo sienos buvo padaryti jais dar kvepiantys užrašai. Įvykis tiriamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.