Aleksote liejosi pilstuko ir kontrabandinių degalų upės

Kauno miesto Centro Aleksoto policijos nuovados pareigūnai, gavę anoniminius gyventojų pranešimus išaiškinto ne vieną nelegalaus alkoholio bei kontrabandinių degalų prekybos "tašką".

Daugiau nuotraukų (1)

Nerijus Povilaitis

Apr 23, 2014, 12:25 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:27 PM

Apsilankę Laiptų gatvėje pas pilietę D. G. (gimusi 1985 m.) pareigūnai po bulvių maišu rado 1,5 litro talpos plastikinį butelį su skaidriu skysčiu turinčiu alkoholio kvapą. Dėl neteisėto disponavimo alkoholiu pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Ši moteris policijai yra žinoma, ji jau bausta už panašaus pobūdžio pažeidimus administracine tvarka , jos atžvilgiu taip pat atliekamas dar dienas ikiteisminis tyrimas.

Kaune, Kiečių gatvėje, piliečio Š. P. (gimusio 1968 m,.) garaže policininkai rado nelegalią degalinę. Aptikta 200 litrų benzino, 100 litrų dyzelino, siurblys, akumuliatorius ir guminė žarna.

Vyras teisinosi, kad degalai laikomi tik savo reikmėms ir juos perka iš iš Rusijos atvykusių vilkikų, nes taip pigiau. Už šią veiklą jam teks atsakyti administracine tvarka.

Kaune, Krosnos g., gyvenantys motina J. P. (gimusi 1944 m.) ir sūnus R. P. (gimęs 1985 m.) taip pat yra bausti už neteisėtą alkoholio laikymą.

Patikrinimo metu, moteris skundėsi bloga atmintimi ir neva labai nustebo, kai butelis su nelegaliu alkoholiu buvo rastas tarp lentų koridoriuje – rasta 1 l skaidraus skysčio turinčio alkoholio kvapą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.