Užtvankos turėklus perlipęs panevėžietis išgąsdino tarnybas

Apie 18 valandą Panevėžyje į Bendrąjį pagalbos centrą paskambinęs vyras pranešė, kad jo brolis perlipo Nevėžio užtvankos įrengimų apsauginę tvorelę ir atsisėdo ant betoninės atramos, esančios aukštai virš didele jėga krintančio vandens. Vienas žingsnis ir žmogus galėjo nukritęs į vandenį žūti.

Daugiau nuotraukų (1)

Virginija Petrauskienė

May 24, 2014, 7:25 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 1:42 PM

Prie Nevėžio užtvankos įrenginių atskubėjo ugniagesių gelbėtojų tarnybos vyrai, narai, policija ir greitosios pagalbos tarnyba. Tačiau pamatęs, kiek dėmesio sulaukė, vyras pats perlipo atgal ant užtvankos liepto, paskui nuėjo ir atsisėdo į šalia stovėjusį automobilį.

Prie išbalusio vyro susirinko medikai, policija. Vyras jiems aiškino tiesiog norėjęs pabūti vienas. Jis prašė leisti jam vairuoti į namus. Mašinoje matėsi ir išsigandusi moteris. Dviračiu atvažiavęs prie užtvankos buvo ir tarnybas iškvietęs brolis.

„Pasižiūrėkite, kiek dėl jūsų polegio tarnybų suvažiavo. Turite pasirodyti gydytojui. Jis nuspręs, ar galima jums važiuoti į namus“, – sakė policijos pareigūnai išbalusiam vyrui. Greitosios pagalbos medikai nusprendė keistai pasielgusį panevėžietį vis dėlto nuvežti į Respublikinės Panevėžio ligoninės priėmimo skyrių.

Vyras nesutiko lipti į greitosios pagalbos automobilį ir prašė leisti jam vairuoti pačiam. Baimindamiesi, kad nestabilios būsenos panevėžietis nesumanytų pabėgti, ar dar ko nors panašaus iškrėsti, pareigūnai priėmė sprendimą. Vyrui leista vairuoti pačiam iki ligoninės priėmimo skyriaus. Tačiau į keleivio vietą sėdo ir kartu važiavo vienas policijos pareigūnas.

Į įvykio vietą susirinkę stebėtojai konstatavo, kad vyrui prireikė dėmesio, arba jis tiesiog norėjo tokiu būdu pagąsdinti savo artimuosius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.