Kauno policininkai triskart gundyti kyšiais

Pirmasis bandymo papirkti policijos patrulius faktas užfiksuotas Kauno rajone, Kačerginės miestelyje.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2014, 10:26 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:01 AM

Apie 9 val. Nemnuno gatvėje pareigūnai patikrinimui sustabdė 33 metų R.P. vairuotą automobilį. Nuojauta pareigūnų nenuvylė, vairuotojas buvo stipriai apgirtęs, alkoholio matuokliu jam nustatytas 2,28 promilių girtumas.

Girtas vyras bandė sugundyti jį sučiupusius patrulius, policijos automobilyje prašėsi paleidžiamas, už pareigūnui ir kartu buvusiai policijos mokyklos kursantei siūlė dosniai atsilyginti pinigais, sakė mokėsiantis kiek reikia, tačiau konkrečios sumos nenurodė.

R.P. Uždarytas į areštinę, dėl bandymo papirkti pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 14 val. Kaune, Taikos prospekte policijos pareigūnus bandė papirkti leistiną greitį viršijęs 35 metų A.P. Vyras pareigūnams siūlė 100 litų kyšį, bet patruliai šia suma nesusigundė.

A.Juozapavičiaus gatvėje apie 18 val. 20 min. viešoje vietoje girtavusį ir už tai policininkų sulaikytą 32 metų T.L. bandė gelbėti jo draugas.

Jis prašė paleisti girtuoklį, jo nenubausti ir siūlė 50 litų kyšį. Kyšininkas apklaustas, dėl bandymo papirkti pareigūnus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.