Policijai įkliuvo kiaušinių vagys

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, turėdami duomenų apie rengiamą kiaušinių vagystę iš  Vievio paukštyno bendrovės ir bendradarbiaudami su bendrovės administracija, pasirengė  šios nusikalstamos veikos užkardymui.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-05 14:19, atnaujinta 2018-02-13 03:54

Pareigūnai, įgyvendindami Policijos veiklos įstatyme numatytą teisę  tikrinti į įmonių, įstaigų, organizacijų teritoriją įvažiuojantį ir išvažiuojantį transportą, fiziniams ar juridiniams asmenims priklausančiose transporto priemonėse esančius krovinius ir daiktus, 8 valandą Alesninkų kaime, šalia paukštyno, jau laukė iš bendrovės teritorijos su svetimu turtu išvažiuojančių pamainą baigusių apsaugos darbuotojų J. Š. (gim. 1960 m.) ir A. P. (gim. 1961 m.).

J. Š. automobilyje „Volvo“ įvairiose pakuotėse ir tarose buvo rasti 2658 kiaušiniai. Turtą saugantys darbuotojai nesismulkindami iš bendrovės prigriebė ir tualetinio popieriaus.

Už turto pasisavinimą gresia viešieji darbai, bauda arba laisvės atėmimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.