Nusišlapinęs gatvėje Kaune vyriškis sėdės 20 parų

Kauno apylinkės teismas, pakartotinai išnagrinėjęs kauniečio E.G. administracinę bylą, ankstesniu sprendimu paskirtą 200 Lt baudą pakeitė 20 parų areštu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-16 12:49, atnaujinta 2018-02-12 19:56

Šių metų kovą viešojoje erdvėje buvo paskelbtas vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip du vyrai vidurdienį, važiuojamojoje kelio dalyje, Karaliaus Mindaugo pr., Kaune, nusišlapino, sėdo į automobilį ir nuvažiavo.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kauno miesto Centro policijos komisariate dėl šio įvykio tą pačią dieną buvo pradėta administracinio teisės pažeidimo byla dėl nedidelio chuliganizmo.

Už tai gresia bauda nuo vieno šimto iki trijų šimtų litų arba administracinis areštas iki trisdešimties parų. Kovo 24 d. teismas paskyrė 200 Lt baudą. Šis teismo sprendimas policijos buvo apskųstas.

Kauno apskr. VPK Kelių policijos valdyboje buvo pradėtas ir tyrimas dėl chuliganiško vairavimo.

Atlikus tyrimą, administracinio teisės pažeidimo byloje 2014-04-10 priimtas nutarimas automobilio „BMW“ vairuotojui E.G. paskirti administracinę nuobaudą – 1 tūkst. Lt baudą, atimant su teisę vairuoti transporto priemonę 12 mėnesių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.