Kelmės policija teismui perdavė nužudymo bylą

Kelmės rajono policijos pareigūnai baigė tirti ir teismui perdavė nužudymo byla. Nustatyta, kad 22 metų jaunuolis buvo mirtinai sumuštas.

Kelmės policija teismui perdavė nužudymo bylą.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Kelmės policija teismui perdavė nužudymo bylą.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 19, 2014, 6:07 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:36 PM

Kaip rašoma Telšių apskrities VPK pranešime, prieš metus, birželio 20 d., Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelmės rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti dėl Tytuvėnų Pirminės sveikatos priežiūros centre mirusio 22 metų G.S.

Atlikus pirminę apžiūrą išorinių smurto žymių nebuvo rasta. Po lavono kūno tyrimo buvo gauta specialisto išvada, kad G.S. mirtis yra smurtinė – sužaloti vidaus organai.

Pareigūnams vykdant tyrimą 2014 m. vasario mėnesį pavyko nustatyti ir sulaikyti įtariamą asmenį G.V., jam buvo pateiktas įtarimas dėl nužudymo.

Kaip rašoma policijos pranešime, G.V. tyčia sudavė ne mažiau vienuolikos smūgių rankomis ir kojomis į galvos, krūtinės ir kitas kūno vietas, taip padarydamas G.S. sunkų sveikatos sutrikdymą dėl ko pastarasis pristatytas į gydymo įstaigą mirė.

Ikiteisminio tyrimo byla tolimesniam nagrinėjimui perduota teismui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.