Vilniaus policija po gaudynių sulaikė du vagyste įtariamus vyrus

Vilniaus policija praneša sulaikiusi du įtariamuosius, iš automobilio pagrobusius magnetolą. Policija informuoja, kad įtariamieji įkliuvo jau ne pirmą kartą.

Du vyrai įtariami magnetolos vagyste iš automobilio.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Du vyrai įtariami magnetolos vagyste iš automobilio.<br>Vilniaus apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-06-26 16:22, atnaujinta 2018-02-12 11:46

Kaip rašoma Vilniaus apskrities VPK pranešime, pirmadienį apie 15 val. 15 min. nesaugomoje automobilių stovėjimo aikštelėje, Vytenio g. ir Panerių g. sankryžoje, Vilniuje, išdaužus automobilio durelių lango stiklą, buvo pavogta automagnetola „Pioneer“.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai, vykdydami kriminalinės žvalgybos priemonę, sulaikė du vyrus – A.S. (gim. 1983 m.) ir A.J. (gim. 1970 m.), įtariamus vagyste iš automobilio.

Abu vyrai, vengdami sulaikymo, pradėjo bėgti. A.S. pareigūnai sulaikė Panerių g., o A.J. – šioje gatvėje esančios kavinės patalpose, kur bandė pasislėpti nuo policijos pareigūnų.

Abu vyrai pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą.

Dar birželio 12 d. Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai šiuos vyrus buvo sulaikę Mindaugo g. – pas juos buvo rastos dvi automagnetolos „Alpine“ ir „Sony“, įtariama, įgytos nusikalstamu būdu, t. y. pavogtos.

Vyrai su savimi turėjo žirkles, peilį, žibintuvėlį su elektrošoku, dujų balionėlį. Pareigūnai tarp jų daiktų rado bilietą už automobilio stovėjimą (parkavimą), įtariama, paimtą iš apvogto automobilio salono.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.