Viešuosius darbus atlikdamas jaunuolis dar spėjo ir apsivogti

Į Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Skaudvilės policijos nuovados pareigūnus praėjusios savaitės pabaigoje kreipėsi Skaudvilės gimnazijos administracija bei pranešė, kad iš mokyklai priklausančio kompiuterio buvo pavogta operatyvioji atmintinė. Policijos pareigūnai netruko išsiaiškinti, kas gviešėsi mokyklos turto.

Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad kompiuterio atmintinę pasisavino mokykloje viešuosius darbus atliekantis dvidešimt dviejų jaunuolis.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad kompiuterio atmintinę pasisavino mokykloje viešuosius darbus atliekantis dvidešimt dviejų jaunuolis.<br>Tauragės apskrities VPK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 7, 2014, 6:23 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 4:14 AM

Tauragės apskrities VPK praneša, kad kaip policijos pareigūnams paaiškino mokyklos direktorė, pranešusi apie vagystę, kompiuteris be priežiūros buvo paliktas keliolikai minučių, kuriomis ir pasinaudojo ilgapirštis.

Policijos pareigūnai išsiaiškino, kad kompiuterio atmintinę pasisavino mokykloje viešuosius darbus atliekantis dvidešimt dviejų jaunuolis. Pareigūnams jis nurodė, kur paslėpė pavogtą mokyklos turtą, kurį netrukus grąžino.

Jaunuoliui pradėta administracinė teisena dėl smulkios svetimo turo vagystės, kuri užtraukia baudą nuo trijų šimtų iki septynių šimtų litų arba administracinį areštą nuo dešimties iki trisdešimties parų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.